Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA, DE LA "A" A LA "Z" (HISTÒRIA 1 DE 4 CAPÍTOLS)

L'Europa amb nom propi (lletres "A" a "G")

Vidal

El programa de ràdio "Sempre Endavant" va engegar dilluns una nova secció dins l'apartat "Fent Història". Es tracta del repàs a la història del club posant un nom propi molt simbòlic a cada lletra, ja sigui persones, fets, llocs, etc. L'historiador Xavier Vidal és la veu que ho explica. Aquests capítols es dividiran en quatre parts. La primera ja es pot escoltar.

L'Europa de la "A" a la "Z" (capitol 1 de 4)


Xavier Vidal, vicepresident de la penya Torcida Escapulada i historiador oficial dels mitjans de comunicació del club, és l'encarregat de redescobrir als oients la història de l'Europa mitjançant l'abecedari. Cada lletra va assignada amb un fet, un lloc, una persona, un concepte o un moment veritablement històric dels més de 100 anys de vida de l'entitat. Una forma pràctica i amenitzada de tenir coneixement dels fets més importants de forma condensada

Al reproductor que apareix en aquest article podeu escoltar els 10 primers minuts del repàs a aquest especial abecedari. Corresponen a la intervenció de Xavier Vidal al programa "Sempre Endavant" d'aquest passat dilluns a Ràdio Gràcia. El proper dilluns tindrà lloc, en directe, la segona entrega del total de quatre capítols de "L'Europa de la "A" a la "Z"".

 


acidH TEB FederacioAcell