Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PETITES HISTÒRIES DE L'EUROPA AL DIAL DE L'EMISSORA COM RÀDIO

Explicades per l'historiador Xavier Vidal

COM Ràdio

El programa de ràdio "COM Esports Competició", presentat per Joan Batllori, va comptar aquest cap de setmana amb la participació de l'historiador de ceeuropa.cat i vicepresident de la Torcida Escapulada, Xavier Vidal. En una breu intervenció va explicar petites anècdotes europeistes que, en el seu dia, ja es van recollir al portal oficial del club, ceeuropa.cat.

Les anècdotes de Xavier Vidal a COM Ràdio


Dins la secció "petites grans històries", que repassa moments dels equips del futbol català al llarg del temps, el periodista David Fleta va conduir les explicacions cap a tres petites històries anecdòtiques dels més de 100 anys de vida del club, explicades totes elles per en Xavier Vidal, tal com ho va fer al seu dia a l'antiga versió de la web oficial.

Vidal va remuntar-se als anys 20 per explicar una curiosa 'sentada' del Martinenc davant l'Europa com a protesta dins un partit en joc. Posteriorment, va destacar l'anècdota d'un seguidor de l'Europa que va aconseguir creuar Gràcia i Sant Andreu per veure un partit a porta tancada d'una forma molt peculiar. Ja entrats als anys 80, un àrbitre va voler "expulsar" un element del joc força curiós.

 


acidH TEB FederacioAcell