Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA, DE LA "A" A LA "Z" (HISTÒRIA 3 DE 4 CAPÍTOLS)

L'Europa amb nom propi (lletres "O" a "U")

Vidal

El programa de ràdio "Sempre Endavant" va continuar dilluns amb la nova secció dins l'apartat "Fent Història". Es tracta del repàs a la història del club posant un nom propi molt simbòlic a cada lletra, ja sigui persones, fets, llocs, etc. L'historiador Xavier Vidal és la veu que ho explica. Aquests capítols es divideixen en quatre parts. La tercera ja es pot escoltar.

L'Europa de la "A" a la "Z" (capitol 3 de 4)


Xavier Vidal, vicepresident de la penya Torcida Escapulada i historiador oficial dels mitjans de comunicació del club, és l'encarregat de redescobrir als oients la història de l'Europa mitjançant l'abecedari. Cada lletra va assignada amb un fet, un lloc, una persona, un concepte o un moment veritablement històric dels més de 100 anys de vida de l'entitat. Una forma pràctica i amenitzada de tenir coneixement dels fets més importants de forma condensada

Al reproductor que apareix en aquest article podeu escoltar la tercera entrega d'aquest bloc tan especial del programa. Les lletres de l'abecedeari guarden històries molt especials al darrere dels micròfons de Ràdio Gràcia. Quan estiguin completats els 4 blocs, es podran escoltar tots ells (per separat o en un sol arxiu) a la secció "Història" de la web.

 


acidH TEB FederacioAcell