Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS NOUS MEDIÀTICS

Equips de moda que prenen relleu històric

MediaticsAl futbol i en especial al català, les coses estan canviant. Des de fa uns anys, una sèrie d'equips han agafat el relleu dels més històrics del nostre futbol i s'han convertit en els nous equips de moda. Molts d'ells complementant el seu creixement amb una dimensió econòmica, social i multimèdia. El cicle de la vida està començant a canviar els noms dels equips importants.

La història de tots els clubs de futbol és allò que fa omplir d'orgull als seus aficionats, però no se'n pot viure eternament d'ella sense un intent constant al llarg del temps per mantenir aquests mínims històrics. En els darrers anys, molts equips no han mantingut els mínims i, tot i seguir considerant-se històrics, han perdut nivell i prestigi al futbol català. És el cas del Júpiter, Martinenc, Horta, Sants... tot i que aquest últim sembla revifar una mica amb el seu retorn a Primera Catalana.

Diferents equips al llarg dels darrers anys han pres relleu generacional de protagonisme. Molts d'ells han vingut acompanyats també d'una resposta social (camps plens) i d'una bona campanya d'imatge i comunicació (presència als mitjans escrits i radiofònics i també impacte multimèdia via internet). Fa uns anys, la Rapitenca va esclatar amb el seu particular "boom". De vegades reunia 4.000 persones al camp, tenia una web impactant i va començar a escalar posicions fins semblar no tenir sostre. Tot i aturar-se a Tercera, milita encara en una categoria històrica pel club blau.

Ara el Benavent entra en lluita per ocupar aquest espai de nou mediàtic. També amb una gran potència comunicativa, una web d'alt nivell i televisió online (d'igual forma que aquí tenim Europa TV). Amb un creixement esportiu, econòmic, social, amb un estadi nou en vies de construcció i una forta presència als mitjans, el Benavent passa a ocupar pàgines dels diaris com la Rapitenca o el Prat (que està fent les millors temporades de la seva història), treient protagonisme als que, de tota la vida, s'havien considerat històrics. Un canvi de rumb clar del futbol català que també és un indicatiu i un avís per tots aquests històrics per tal de posar-se les piles.

 

fotos: fcbenavent.com

acidH TEB FederacioAcell