Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JORDI CASALS, PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

Tindrà el repte de treure la FCF de la foscor

CasalsHa guanyat el canvi. Jordi Casals i l'equip de la seva candidatura han guanyat les eleccions a la Federació Catalana de Futbol per 478 vots davant els 341 de la candidatura continuïsta de Jesús Farga. A partir d'ara comença un repte, gens fàcil, de modernitzar i donar coherència a la FCF. La victòria de Casals ha estat un clar vot de càstig als actuals dirigents.

Per segona vegada en pocs anys, s'aposta pel canvi a la FCF. El primer, en la victòria de Jordi Roche, va ser un canvi frustrat, donat que part del que s'havia de "rascar" de la Federació per fer net s'hi va quedar incrustat. Ara Casals, amb la seva victòria electoral, tindrà el repte de fer net amb alguns dirigents incrustats i també amb la manera de procedir d'una Federació altament criticada per moltes incoherències i gestions mal fetes. El darrer escàndol, l'absurda i discriminadora reforma de la competició a la Copa Catalunya, impedint la participació de la majoria d'equips punters.

Jordi Casals i el seu equip de gent anònima –la majoria– han derrotat el poder de l'estructura actual de la federació per 137 vots, una diferència que cap d'ells s'esperava quan van començar a treballar. No obstant això, la intuïció que podien guanyar la van començar a tenir l'1 de juny, quan van imposar-se a la candidatura de Jesús Farga per més de 200 avals de diferència. A partir d'ara s'afronten importants reptes de futur: reformes de competicions (començant per la Copa), estructura de tornejos i seus de campionats, una modernització i millora dels serveis d'informació i, principalment, canviar la imatge de l'actual FCF, molt tocada per la sensació de lluites pel poder i els privilegis i no pel bé del futbol català.

 

LES IMATGES DEL GUANYADOR

Casals

Casals

Font i fotos: El 9 Esportiu i FCF

acidH TEB FederacioAcell