Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MASNOU... EUROPA B?

14 membres de l'equip són 'ex Europa'

MasnouEvidentment el titular és un joc de paraules sense mala intenció, però un fet insòlit i segurament gairebé inèdit al futbol català té lloc aquesta temporada al Masnou. Dels membres del primer equip (jugadors i staff) 14 persones tenen passat recent europeista en les darreres tres temporades. Deu jugadors de camp i quatre membres del cos tècnic van passar per Gràcia.

Les relacions entre el CE Europa i el CD Masnou són, des de fa unes quantes temporades, excel·lents. De fet, en els darrers anys hi ha hagut acords per a donar sortida a certs jugadors de base que, un cop acabada la seva etapa juvenil, no tenien lloc a la primera plantilla gracienca. Per tal de seguir amb la seva maduresa esportiva, alguns jugadors juvenils són cada estiu cedits (de forma cíclica) a diferents equips catalans per tal de continuar creixent i, en un futur, valorar si el jugador reuneix les condicions, a criteri dels tècnics, per tornar o pujar definitivament al Primer Equip escapulat en una etapa de maduresa més avançada.

Tot i aquests acords, resulta si més no curiós (ni bo ni dolent, simplement cridaner a la vista) comptar fins a 10 jugadors de camp que fa un, dos o tres anys estaven al Primer Equip o el Futbol Base de l'Europa, que són: Abel, David, Ignacio, Guzman, Jonathan, Brian, Denis, Aleix, Edu i Pipa, així com els quatre membres del cos tècnic al complet. Començant per l'entrenador, Claudio Festa i el seu segon, Edgar Roura, i seguint pel preparador de porters, Takanobu Tokunaga, i el fisioterapeuta, David García. Si volem allargar la vista més enllà, la xifra s'ampliaria a 15 persones comptant a Antonio Feijoo, qui a l'Europa havia realitzat tasques de massatgista i que al Masnou està present a l'àrea de direcció esportiva i fitxatges.

 

Masnou

 

Tots ells han format part de les plantilles o staff tècnic i auxilar del Primer Equip, Juvenil A o Caprabo-Europa B en les darreres tres temporades. La xifra podria haver augmentat fins a un número encara més cridaner si aquesta temporada haguessin seguit al Masnou els jugadors Boris, Xabi Artazcoz, Espin o Adam Loshe, que havien militat la temporada passada o l'anterior al conjunt de Primera Catalana.

 

acidH TEB FederacioAcell