Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NOVA PILOTA OFICIAL DE LLIGA

Distribuida per la RFEF a les lligues estatals

PilotaLes lligues sota control directe de la RFEF (Real Federación Española de Fútbol) d'àmbit estatal, han rebut aquesta setmana un 'pack' de pilotes reglamentàries per disputar els partits de competició oficial durant l'exercici 09/10. Es tracta de la nova pilota de marca Adidas i model de nom "Terrapass", evolució del model "Europass" utilitzat a l'Eurocopa 2008.

La nova pilota de les lligues de Segona B i Tercera es presenta amb un atractiu disseny i modern acabat, destacant un grup vistós de cercles blaus. Igual que la pilota "Adidas Europass", la oficial de la UEFA Euro 2008 i la que es feia servir a Tercera Divisió fins a l'actualitat, la "Adidas Terrapass" compta també amb la revolucionària tecnologia "PSC-Texture", una capa final extremadament fina però flexible en forma de petits punts en relleu, que permet al jugador una òptima fricció amb la bota per a controlar i dirigir la pilota perfectament sota qualsevol condició climàtica.

 

Pilota
El nou model "Terrapass" es va fer servir a l'amistós Europa-Marianao

 

El "Terrapass" està fet de 14 panells units amb termo tecnologia, la qual, juntament amb la nova superfície, augmenta la força en el xut i permet un millor regat, incrementant la precisió sobre el terreny de joc. Els porters també es beneficien d'aquest nou disseny ja que proveïx una millor subjecció, el que millora substancialment el fet d'atrapar la pilota. L'experiència d'Adidas en la confecció d'articles per a futbol data de 1963. Des de 1970, la marca de les tres ratlles fabrica les pilotes de la UEFA i els campionats FIFA. Des de fa dècades, la marca, patrocinadora i equipadora de la RFEF, també dissenya les pilotes de la nostra lliga.

 

Pilota
L'escapulat Ramon Suàrez ensenya la pilota a la càmera de ceeuropa.cat
mentre els seus companys la posen a prova al fons en un rondo

 

Article Així era el model "Europass"

acidH TEB FederacioAcell