Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS ÀRBITRES CATALANS, A PROVA AL TEST FÍSIC DE LA FEDERACIÓ

Dos àrbitres de Tercera no l'han passat

ÀrbitresSegons informa la Federació Catalana de Futbol mitjançant el seu lloc web, els àrbitres catalans de Tercera, Primera Catalana i Preferent van realitzar el passat cap de setmana les pertinents proves físiques per poder desenvolupar la seva tasca. Pel que fa a Tercera, dos d'ells les repetiran a l'octubre en una segona oportunitat. Si no les passen, no podran xiular.

Les proves físiques realitzades el passat cap de setmana han estat superades per la gran majoria dels participants, havent de ser repetides en la pròxima convocatòria, tan sols, per 2 àrbitres de Tercera Divisió, 4 de Primera Catalana i 3 de Preferent que no han cobert els mínims exigits o s'han lesionat durant les proves. Aquests col·legiats tindran una segona oportunitat el pròxim dia 3 d'octubre.

Àrbitres
Uns quants col·legiats durant les proves del passat cap de setmana

 

Posteriorment, el President del CTA, Xavier Moreno, i la Comissió Executiva del CTA van presentar els objectius i el programa de formació, controls i informes per a l'actual temporada. En aquesta jornada tècnica van participar com ponents els àrbitres de Primera Divisió, Alfons X. Álvarez i Antonio Artero, els quals van comentar les instruccions i conclusions pràctiques aconseguides en el clinic de l'arbitratge de la RFEF celebrat el passat mes d'agost. El president de la FCF, Jordi Casals, va presenciar el desenvolupament del control físic.

 

Font i fotos: fcf.cat

acidH TEB FederacioAcell