Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA JORNADA DELS DIES 10 i 11 D'OCTUBRE AMENAÇADES DE VAGA

Intenció d'un col·lectiu d'àrbitres catalans

ÀrbitresSegons informa el portal futbolcatalunya.com, el col·lectiu "Moviment Arbitral Demòcrata", impulsors de la campanya "democràcia arbitral ara!", manifesta la seva intenció de que un nombre aproximat als 100 col·legiats facin vaga arbitral en els partits corresponents als dies 10 i 11 del pròxim octubre. Es veurien afectades per la decisió diferents categories.

Aquest moviment arbitral reclama la celebració d'eleccions a president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, càrrec ocupat actualment per Xavier Moreno, assignat directament pel president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals. El portal informatiu anunciava la notícia el passat dia 21 i segons fonts consultades per ceeuropa.cat sembla que la intenció del moviment arbitral és clara i determinant per arribar a celebrar, de forma real, la vaga del citat cap de setmana.

Àrbitres
Imatge de grup de la plataforma de col·legiats "democràcia arbitral"

 

La plataforma va parlar per boca dels col·legiats Robert Calé, Montse Barrera, Martín Romo, Figuerola Rodríguez, López Quintana, Tomás Bauló i Pérez Bernabé. El moviment arbitral reclama eleccions democràtiques al càrrec de president del Comitè, un fet que els estatuts actuals de la Federació Catalana no contemplen i és en aquest argument burocràtic en el que els responsables federatius basen la defensa de la seva elecció personal i directa de l'actual màxim responsable arbitral.

 

Font i fotos: futbolcatalunya.com

acidH TEB FederacioAcell