Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

QUIN ENTRENADOR ÉS EL MILLOR DE LA TERCERA DIVISIÓ?

Segona edició del trofeu "Som Superior"

Portal 7La web "Portal 7", d'informació esportiva de La Selva i El Maresme, engega la segona edició del trofeu "Som Superior" per tal d'escollir el millor tècnic del grup V de la Tercera Divisió, el grup català. Paco Carballo, entrenador del Blanes, va ser el guanyador de la primera edició amb el vot dels internautes. Les noves votacions ja estan obertes a tots els aficionats catalans.

Pedro Dólera? Jordi Condom? Santi Castillejo? Jordi Vinyals? Manolo Márquez? Francesc Cargol?... molts són els candidats a millor entrenador de Tercera per la temporada 09/10. La web "Portal 7" ha obert fa uns dies l'enquesta d'una nova edició del trofeu que reconeix al millor  tècnic de la categoria, en una gran iniciativa del magnífic portal dirigit per Pedro Hormigo.

 

Portal 7
Pedro Hormigo (dreta), director de la web "Portal 7", al costat de
Paco Carballo, entrenador del Blanes, guanyador de la primera edició

 

Tots els aficionats del futbol català poden deixar el seu vot al llarg de la temporada, al moment que creguin oportú, per tal de participar en l'enquesta. El tècnic del Blanes, Paco Carballo, va ser el clar guanyador de l'edició anterior. Per darrere van quedar Quim Ayats, del Premià i Santi Palanca, del Vilanova, dos tècnics que actualment ja no entrenen al grup català de Tercera. Per participar a l'enquesta, cal accedir a portal7.es

 

Font i fotos: portal7.es

acidH TEB FederacioAcell