Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'INFANTIL C DE LA PASSADA TEMPORADA REBRÀ UN NOU PREMI

A la 'Nit dels Campions' de la Federació

FCFQuan els esportistes i els col·lectius realitzen temporades bones i/o excepcionals, és de justícia recollir els fruits, ni que sigui passat un cert temps. És el cas de bona part del Cadet D d'aquesta temporada (antic Infantil C), que en dues setmanes rebrà un parell de reconeixements esportius. Ara és el torn de la 'Nit dels Campions' de la Federació Catalana.

Si divendres passat l'Infantil C de la temporada 08/09 va rebre el reconeixement de l'Ajuntament de Gràcia a la XII Nit de l'Esport Gracienc, aquest divendres ho farà de mans dels responsables federatius a la gala homònima a nivell català. Després de visitar Lleida, Girona, Tarragona, Tortosa i Òdena, la darrera 'Nit' se celebrarà a la capital catalana, a Barcelona.

 

Nit de l'Esport
Els jugadors de l'Infantil C 08/09 a la Nit de l'Esport Gracienc divendres passat

 

L'acte d'entrega dels trofeus als Campions de Lliga de la Temporada 2008-2009 serà aquest divendres 23 d'octubre a les 19:30 hores. La celebració finalment tindrà lloc a l'INEF de Catalunya, a l'Avinguda de l'Estadi s/n. Entre el futbol territorial, el futbol de base i el futbol sala es farà entrega d'un total de 281 trofeus.

 

acidH TEB FederacioAcell