Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA FCF NOMENA SERGI ALBERT COM A "DEFENSOR DEL CLUB"

L'exàrbitre estrenarà aquest nou òrgan

Sergi AlbertLa Federació Catalana de Futbol ha anunciat, mitjançant Jordi Casals, el seu president, la creació del departament del "Defensor del club", que s'estrena amb el nomenament com a responsable de l'exàrbitre de futbol Sergi Albert. El nou departament vol establir ponts entre entitats i ens federatiu. En una carta als clubs, la FCF explica la nova implantació.

Tot i que el president de la Federació argumenta que el defensor del club neix "per atendre consultes i reclamacions de caràcter competitiu, administratiu i greuge comparatiu", no serà fins a la seva posada en marxa i desenvolupament al llarg de les setmanes que es descobreixi el veritable ús i funció d'un departament del qual també es desconeix el grau de competència dins la FCF.

En principi, tot sembla indicar que el defensor del club serà una figura pròpiament consultiva, ja que el propi president afirma que serà un òrgan extern i independent de les decisions i regulacions federatives. Pel que es sembla deduir d'aquesta nova posada en escena, la figura de Sergi Albert equivaldria al síndic de greuges de la nostra vida civil ordinària.

 

acidH TEB FederacioAcell