Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VIATGE D'ESTUDIS PER A ENTRENADORS A ANGLATERRA

Organitzat per l'Escola d'Entrenadors FCF

ViatgeLa Federació Catalana de Futbol, mitjançant la seva Escola d'Entrenadors, organitza un viatge d'estudis esportiu per les dates del 12 al 16 d'abril a Anglaterra per a tots els membres de l'Escola o bé aquells entrenadors que ja exerceixin i estiguin afiliats al Comitè d'Entrenadors de la FCF. El viatge, organitzat, està limitat a un total de 50 places.

Del dilluns 12 al divendres 16 d’abril, els alumnes i entrenadors que ho desitgin podran gaudir d’un viatge d'estudis complementaris a la formació actual. Durant cinc dies es visitaran els principals estadis d’Anglaterra (Anfield, Ewood Park, Goodison Park, Prenton Park, City of Manchester) i s’assistirà a nombroses xerrades esportives. El cost del viatge, de 730€ per alumne, inclou els bitllets d’avió, l’allotjament en règim de pensió completa, l’entrada a les instal·lacions i els desplaçaments interns inclosos al programa. Les places són limitades a 50 assistents i cal enviar la butlleta d’inscripció que s’adjunta al tríptic (descarregable AQUÍ) a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del divendres 26 de març.

Aquesta notícia, de la qual ens fem ressò, pot resultar interessant per l'elevat nombre d'entrenadors de l'Europa i també per aquells jugadors juvenils o del Primer Equip que també estan cursant aquesta especialització tècnica dins l'escola formativa de la Federació Catalana de Futbol. 

 

 

acidH TEB FederacioAcell