Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DARRERA SETMANA PER VOTAR EL MILLOR TÈCNIC DE TERCERA

Dólera i Alsina lluiten pel "Som Superior"

Portal 7La web "portal7.es", d'informació esportiva de La Selva i El Maresme, ha buscat durant tota la temporada el millor tècnic del grup V de la Tercera Divisió. Durant aquesta setmana i fins diumenge es podran fer les darreres votacions del trofeu "Som Superior". Pedro Dólera i Oriol Alsina van primers amb molt pocs vots de diferència entre ells.

Pedro Dólera encapçala a dia d'avui el ranking de votacions de la segona edició del trofeu "Som Superior" (que l'any passat va caure en mans de Paco Carballo, del Blanes). En les darreres setmanes, però, Oriol Alsina s'ha posat a tocar de la part capdavantera de la taula. Falten només set dies per tancar el procés de participació i dictaminar un guanyador per votació popular.

Els socis i aficionats de l'Europa que ho desitgin poden entrar al portal i accedir a la zona d'enquesta del trofeu "Som Superior". El guanyador final sembla ser, si res canvia radicalment, que sortirà dels vots acumulats entre Dólera i Alsina.  A finals de mes, el dia 25, una gala d'entrega de premis acollirà a bona part dels participants i de tècnics, futbolistes, periodistes i gent de l'entorn del futbol català. Per participar a l'enquesta, cal accedir a portal7.es

 

Font i fotos: portal7.es

acidH TEB FederacioAcell