Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRES EQUIPS AMB LA VISTA POSADA A LA SEGONA B

La compensació de descensos, per decidir

Portal 7Tres equips de Tercera Divisió viuen pendents de la promoció de permanència de Segona B i de la fase d'ascens dels quatre catalans de la seva lliga per intentar compensar els descensos de Terrassa i Gavà. Aquesta situació també afectarà a equips de divisions inferiors fent un efecte dominó. La Primera Catalana, Preferent, Primera Regional, etc. es poden veure afectades.

La vista del Cassà està posada a Segona B, concretament en un equip que comparteix colors de samarreta, el filial de l'Espanyol. Si l'equip perico aconsegueix la permanència a Segona B en la promoció, els de La Selva seguiran un any més a Tercera Divisió. Si l'Espanyol B no ho aconsegueix, llavors el conjunt de Bertu Fernández necessitarà que un equip de Tercera aconsegueixi pujar.

A l'espera d'una doble carambola es troba el Benavent de Mauro Ravnich. A banda de la permanència de l'Espanyol, en aquest cas a l'equip del Segrià se li sumaria la necessitat d'un ascens de Tercera a Segona B per compensar un dels dos descensos segurs, el del Terrassa o el Gavà. El tercer en espera és el Premià, que necessita la permanència de l'Espanyol B i dos ascensos de Tercera a Segona B, un 50% dels equips que hi prenen part. Si finalment l'Espanyol B acabés baixant, Benavant i Premià haurien de sumar un equip més de Tercera com a necessitat d'ascens a Segona B.

La resolució final de la permanència i els ascensos també afecta a una Primera Catalana que no ha finalitzat encara el seu campionat de lliga. Si tanquem la classificació a dia d'avui, la Gimnástica Iberiana estaria en la situació de necessitat del Cassà, el Montcada en la del Benavent i el Banyoles en la del Premià. Ahir dissabte ja van començar algunes rondes de la promoció, amb un empat a zero de L'Hospitalet a Vallecas contra el Rayo Vallecano B i una victòria per la mínima a casa del Santboià contra l'Arandina. Durant unes setmanes més, aquests equips necessitats d'ajuda passaran els dissabtes i diumenges pendents de televisions, ràdios i webs.

acidH TEB FederacioAcell