Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PEDRO DÓLERA, TRIAT COM A TÈCNIC REVELACIÓ DE TERCERA

Segon classificat a les votacions de Portal7

Portal 7Els aficionats del futbol català s'han pronunciat. El lloc web "Portal7.es" va convocar el segon premi "Som Superior" a millor entrenador de la categoria, ampliat enguany amb el trofeu Sport al tècnic revelació. El reconeixent a millor tècnic ha recaigut en Oriol Alsina, del Llagostera. Pedro Dólera rebrà el de revelació. L'entrega de premis tindrà lloc el dimarts 25 a Lloret de Mar.

En les darreres setmanes, la lluita pel trofeu de millor tècnic, convocat pel web "Portal7.es", va estar molt competida entre Pedro Dölera -líder moltes setmanes- i Oriol Alsina -guanyador final-. El tècnic gracienc ha acumulat finalment 2.641 vots. L'entrenador del Llagostera 156 més, fins a un total de 2.797, fet que l'ha proclamat guanyador segons les votacions dels aficionats al futbol català.

Dólera rebrà, però, el premi a tècnic revelació, que no va directament lliga a la segona posició (sinó que en aquest cas és circumstancial) i que assigna el diari Sport, patrocinador del trofeu. El president del club, Guillaume de Bode, la premsa oficial del club i el tècnic escapulat estaran presents a la gala d'entrega de premis, que reunirà a moltes personalitats, tècnics, jugadors, directius, premsa i gent del futbol català.

 

acidH TEB FederacioAcell