Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

'EGO TE ABSOLVO'... DE NOU

La RFEF torna a 'perdonar' les sancions

SancionsTal com ja va passar fa un parell d'anys amb l'obtenció d'Espanya del títol de l'Eurocopa de seleccions, la RFEF (Real Federación Española de Fútbol) ha anunciat una mesura de gràcia per deixar sense efecte totes les sancions de cara al curs vinent amb motiu de l'obtenció del Mundial de Futbol de la FIFA. A nivell de l'Europa, la mesura resulta favorable.

Tots els jugadors de totes les categories del futbol estatal queden absolts de les seves respectives sancions per targetes de cara a l'inici del curs vinent. Els únics que han quedat al marge són els jugadors que acumulin agressions a àrbitres o estadis que tinguin més de dos partits de sanció sobre les seves instal·lacions.

En el cas de l'Europa, el migcampista Ivan Álvarez, expulsat al darrer partit contra el Palamós, va ser sancionat injustament amb un total de tres partits per agressió, quan en va ser la víctima. La RFEF ha decidit que la mesura s'aplicarà a totes aquelles sancions de, màxim, quatre partits d'acumulació. D'aquesta manera, el jugador quedarà lliure de sanció i podrà disputar els primers partits de la temporada si el tècnic ho considera necessari.

acidH TEB FederacioAcell