Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ASCENSOS I DESCENSOS DELS COL·LEGIATS DE TERCERA DIVISIÓ

Moviments també al "mercat" arbitral

SancionsA l'estiu no només els jugadors canvien de club o de categoria, sinó també els col·legiats encarregats de xiular els seus partits. Segons les valoracions i els informes dels seus estaments, alguns àrbitres perden la categoria i altres són nouvinguts. En aquest article repassem els noms que afecten a Tercera. Oferim els noms dels nous àrbitres i dels que ja no hi seran.

Tres àrbitres de Tercera perden la categoria o bé es retiren. Tres àrbitres de Primera Catalana ocuparan el seu lloc a la darrera categoria estatal. Per contra, quatre àrbitres assistents descendeixen de categoria i només tres els reemplaçaran. Un dels àrbitres que puja de categoria és José Antonio Salas Montoro, provinent de Primera Catalana. Salas Montoro serà recordat per l'europeisme com l'àrbitre del partit del Centenari del club, el 5 de juny del 2007, en un amistós contra l'Osasuna.

 

RFEF
Salas Montoro, al centre de la imatge, al partit del Centenari
de l'Europa contra l'Osasuna. A la dreta de la foto, Robas Bondia,
àrbitre que també viurà un ascens, en aquest cas a Catalana.

 

Al costat de Salas Montoro pugen Jordi Pertegal Méndez i Moisés Vizcarro Caparrós. Per la seva banda, Diego de la Torre Acedo es retira i perden la categoria de Tercera els col·legiats Jorge Pérez Fuentes i Joan Maria Company Jiménez. A continuació us oferim la llista completa de noms a nivell d'àrbitres principals i assistents, tant els que perden la categoria com els que seran nouvinguts per la propera temporada.

 

MOVIMENT ARBITRAL A TERCERA DIVISIÓ
_________________________________

PUGEN A TERCERA

Àrbitres:
José Antonio Salas Montoro, Jordi Pertegal Méndez i Moisés Vizcarro Caparrós

Assistents:
Dídac Duran Peidró, Joan Méndez Mateo i Joan Ignasi Ros Martínez

 

BAIXEN A CATALANA

Àrbitres:
Jorge Pérez Fuentes, Joan Maria Company Jiménez

Assistents:
José Perez Duch, Carlos Montes Molina, German Yugueros Vicente i Sergio Pérez Garcia

 

acidH TEB FederacioAcell