Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA FA COSTAT A LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL

Ofertes especials en entrades a oficines

SancionsCom és tradició cada Nadal, la selecció catalana absoluta de futbol disputarà un partit amistós contra un altre combinat internacional, en aquest cas Hondures. L'Europa va recolzar l'acte de presentació del partit i oferirà 'packs' especials d'entrades anticipades a les seves oficines al carrer Secretari Coloma durant els dies previs a la disputa del partit.

El dimarts 28 de desembre tindrà lloc, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, un nou partit internacional amistós del combinat català, aquesta ocasió contra la mundialista Hondures. Les entrades es podran comprar de forma anticipada a les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) en horari de dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20 hores.

 

RFEF
El president del club, Guillaume de Bode, al costat del seleccionador
català, Johan Cruyff, en l'acte de presentació del Catalunya-Hondures

 

Les persones que vulguin veure aquest partit en grup, tenen una gran oportunitat comprant anticipadament les entrades del Catalunya-Hondures a la seu del CE Europa. Una de les ofertes especials del club és el regal de 5 entrades per cada 'pack' de 20 que es comprin. Una proposta ideal per a col·lectius o equips sencers de futbol de Barcelona i arreu de Catalunya.

Fotos: Ignasi Paredes

acidH TEB FederacioAcell