Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TERCERA EDICIÓ DELS PREMIS "SOM SUPERIOR" DE PORTAL 7

Votacions a millor tècnic de Tercera

Portal 7Una edició més, i ja en van tres, la web Portal7.es organitza els premis "Som Superior" per tal de distingir qui els internautes considerin el millor tècnic de la temporada a Tercera Divisió. Les votacions, que es desenvolupen durant tot el campionat, estaran obertes fins al dilluns dia 16 de maig. El tècnic de l'Europa, Pedro Dólera, va quedar segon la temporada passada.

L'entrenador europeista va aconseguir el trofeu "Som Superior Sport" al tècnic revelació, patrocinat pel diari Sport, en l'edició de l'any passat on Oriol Alsina, del Llagostera, va ser el favorit dels internautes. El portal esportiu també ha convocat enguany el premi "Som Superior" al millor entrenador de Primera Catalana. El projecte informatiu, digirit per Pedro Hormigo, creix sense aturador i apareixerà en breu també en paper a les comarques de La Selva i El Maresme, territori d'on informa principalment Portal7.

Els 'místers' fins ara reconeguts són Paco Carballo, del Blanes (primera edició) i el citat Oriol Alsina. L'entrenador de l'Europa va ser el primer en estrenar la categoria de tècnic revelació, instaurada la passada temporada. Per fer efectives les votacions, els internautes i seguidors del futbol de Tercera poden votar fent clic AQUÍ .

acidH TEB FederacioAcell