Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ISERN TORNA A LA FEDERACIÓ PER VETLLAR PEL PATRIMONI DE L'ENS

Serà directiu al costat d'Andreu Subies

Portal 7L'expresident de l'Europa i ara nou responsable de la Fundació Europa dins la nova directiva de Guillaume de Bode, tornarà també a ocupar càrrec dins la Federació Catalana de Futbol sota la presidència del nou màxim mandatari, Andreu Subies. Dimarts la nova junta va fer acte de presa de possessió de l'ens federatiu a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.

La victòria d'Andreu Subies davant Jaume Llauradó en lluita per la presidència de la FCF permetrà a Joan Josep Isern tornar a ser directiu federatiu. En aquest cas, el retorn de l'expresident escapulat a la seu del carrer Sicília tindrà com una de les principals missions marxar, precisament, d'aquest carrer. Isern s'encarregarà de l'àrea de Patrimoni i Infraestructures de la Federació Catalana, amb el repte de buscar una nova seu més gran i de més nivell per l'organisme.

 

Portal 7
Isern, a la dreta de la fila superior, envoltat d'Angel Maria Villar (RFEF),
Andreu Subies i el Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau

 

Aquesta serà la segona experiència d'Isern com a federatiu, després d'ocupar una vicepresidència durant el mandat de Jordi Roche. El passat dimarts, Isern i la resta de directius d'Andreu Subies van ser proclamats oficialment com a nova junta de la FCF en un acte on van assistir més de 250 persones relacionades amb clubs i entitats.

acidH TEB FederacioAcell