Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA SERÀ PROTAGONISTA DEL "PRO EVOLUTION SOCCER 2009"

Formarà part d'una versió catalana

Pro EvolutionEls aficionats a l'Europa i als videojocs de futbol estan d'enhorabona. El club gracienc, juntament amb d'altres equips de la Tercera catalana, formaran part d'un "pack" especial d'ampliació del futur joc 'Pro Evolution Soccer 2009' que sortirà a la venda aquesta tardor per a consoles i ordinadors. Aquest "pack", que s'ha d'instal·lar a posteriori de la instal·lació pròpia del joc, permetrà als usuaris escollir al seu equip al marge dels equips de les primeres divisions de les principals lligues continentals. Aquesta extensió edita alguns dels equips d'altres lligues i els reconverteix en una fidel recreació dels equips de la nostra terra.

En l'edició 2008 del 'PES' (Pro Evolution Soccer) els usuaris, gràcies al treball fet des de 'selecciocatalana.cat', podien jugar a futbol amb equips com el Sabadell, el Lleida, el Gavà o el Reus. A més dels equips catalans, també s'hi van afegir equips d'Euskadi i les respectives seleccions per a competir a nivell internacional.

Per a l'edició 2009, ja es treballa des de 'selecciocatalana.cat' per a ampliar el nombre d'equips. S'afegiran a la llista conjunts com el Santboià, el Vilanova, el Palamós o el propi Europa. Com es pot veure a la imatge, el model del jugador virtual de l'Europa comença a agafar forma. En col·laboració amb ceeuropa.cat, els autors d'aquesta extensió aplicable al PES estan editant aquests dies els 21 jugadors de la plantilla escapulada, així com les seves habilitats i aspecte físic.

El màxim responsable d'aquestes aplicacions, Oriol Carreras, estarà present al partit d'avui del 'Vila de Gràcia' entre l'Europa i la Gramenet per tal de prendre nota de primera mà de certs aspectes que també s'inclouran com a millores en la nova versió del joc, que prepara noves sorpreses no només a nivell d'imatge.

PES

acidH TEB FederacioAcell