Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CATALUNYA PODRÀ COMPETIR INTERNACIONALMENT EN FUTBOL

Encara que no de forma reconeguda oficial

CatalunyaCatalunya ja té via lliure per poder celebrar el 'Torneig de les Nacions', després d'un acord amb el que es va arribar dijous amb la Federació Espanyola. La FCF té l'autorització per organitzar la competició i jugar un cop més a nivell internacional sempre dins les dates del calendari oficial FIFA. Malgrat el caire amistós del torneig, la Federació Catalana ja està treballant en la configuració del mateix per tal d'agrupar les primeres seleccions participants.

L'organisme català vol ser ambiciós a l'hora d'organitzar l'anomenada copa de les nacions, un cop rebut el vist-i-plau de la RFEF. Els directius, al contrari del que es va dir en un principi (torneig de nacions sense estat), no volen desaprofitar la oportunitat i esperen poder muntar un torneig en què Catalunya s'enfronti amb el bo i millor del concert internacional, com el Brasil o l'Argentina. Malgrat les espectatives, la FCF estudia ara les dates, el format i les seleccions participants, així com els terrenys de joc i lar esta de detalls que configuren el torneig.

Tal com ha anunciat la Federació en un comunicat, la selecció catalana també té garantit l'amistós de Nadal (el clàssic i habitual partit fixe que es disputava fins ara anualment). L'acord per a totes dues coses ha arribat després de les converses mantingudes entre els dos màxims dirigents de les respectives federacions, Ricard Campoy per la catalana i Ángel María Villar per l'espanyola.

acidH TEB FederacioAcell