Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DISPONIBLE LA VERSIÓ CATALANA AMB L'EUROPA AL "PES 2008"

Europa TV t'ofereix les primeres imatges

Pro EvolutionTal com va anunciar ceeuropa.cat, un nou 'mod' (adaptació) del popular videojoc "Pro Evolution Soccer" (PES) ha vist la llum. La web 'Selecció Catalana' ha adaptat finalment a nous equips de Segona B i Tercera amb les equipacions i plantilles de l'actual lliga. La web oficial del club ha tingut el privilegi de provar en primicia la nova imatge del PES 2008.

El nou 'Mod' (arxius d'adaptació que substitueixen als originals) del videojoc per excel·lència de futbol per a PC, incorpora nous equips com l'Europa, Prat, Balaguer, Manlleu, Cornellà i altres de Tercera Divisió, sumats a tots els Segona B i Segona A catalans. A la web selecciocatalana.cat podeu descarregar ja l'arxiu i les instruccions per modificar la vostra versió del videojoc i actualitzar-la amb els jugadors de la plantilla de l'Europa d'aquesta temporada i la nova equipació, així com els jugadors i les equipacions actuals de la resta de clubs.

Pel que fa al conjunt escapulat, la recreació gràfica de jugadors com Fernando, Macanás, Amantini o Banal guarden una semblaça realment alta amb la realitat, donant més profunditat al joc i més sensació de realisme. Els jugadors graciencs figuren al joc amb el seu dorsal fixe de la present temporada. Les habilitats dels jugadors han estat adaptades en consonància a les característiques de cadascú, tot i que tant el físic com els paràmetres de qualitat són editables pels usuaris dins el videojoc.

Europa TV ha estat el primer mitjà de comunicació en provar, en exclusiva, el nou 'mod' pel Pro Evolution Soccer. Hem instal·lat l'aplicació i hem fet una partideta amb l'Europa. Hem donat pes i protagonisme a la figura del capità, Fernando Núñez (autor del gol que es veu al vídeo) i hem deixat anar la imaginació, aixecant el primer títol de la temporada. Ja se sap que al futbol virtual tot és possible.

 

LES PRIMERES IMATGES DEL 'MOD' CATALÀ 2008

PES

PES

PES



EUROPA TV: ELS EQUIPS CATALANS DEL 'PES 2008' EN EXCLUSIVA

 

acidH TEB FederacioAcell