Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTA UNA PLANTILLA SENCERA DE L'EUROPA A TERCERA DIVISIÓ

23 jugadors de la lliga han passat pel club

ExfutbolistesL'Europa té, avui dia, un amic o conegut a gairebé cada rival de lliga. Un total de 23 jugadors exescapulats (tot un planter sencer) milita actualment en algun equip de la lliga, havent jugat tots ells algun minut amb l'Europa en els darrers anys. Si comptem els formats a la base, la xifra final augmenta fins a 27 futbolistes que s'han posat alguna vegada l'escapulada al Nou Sardenya.

Des de porters i defenses passant per mitjos i davanters. Tot un planter sencer (23, tants com fitxes permet la FCF a cada club) d'exjugadors de l'Europa forma part d'algun equip de la present lliga a Tercera Divisió. Alguns han deixat molt bon record, altres han passat més fugaçment, però tots ells han jugat minuts, per pocs que siguin, amb la samarreta escapulada del Primer Equip gracienc.


ELS 23 EXJUGADORS ESCAPULATS

Balaguer (1): Robert Palau
Banyoles (1): Brian Arqueros
Cornellà (1): Marcelo
L'Hospitalet (2): David Corominas, Joan Molina
Manlleu (3): Coca, Gely i Guillem
Mataró (2): Ivi, Salvanyà
Palamós (1): Nacho Garzón
Prat (2): Carles Ezquerra, Sergio Cirio
Reus (3): Zigor, Enric Pi i Benja
Premià: Suriñach, Aleix Vall
Santboià (3): Asier, Gallego, Peque
Vilanova (2): Pep Centaño, Carlos Martínez

Exfutbolistes


Tots aquests jugadors han arribat a debutar a la primera plantilla, però l'actual Tercera Divisió també compta amb quatre jugadors més que, si bé no ho han fet, si que han jugat a l'antic Caprabo-Europa B o al Juvenil A de l'Europa. Quatre jugadors repartits entre Cornellà (2): Edu Domingo, Rulo; Premià (1): Marc Aquilue; Santboià (1): Sergi.

acidH TEB FederacioAcell