Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA, PRESENT A LA SELECCIÓ SOTS'14 I SOTS'18 DE CATALUNYA

Carlos Igualador, convocat amb Catalunya

Igualador

El Futbol Base de l'Europa es troba en estat de gràcia. Al debut de Golobart amb la selecció espanyola s'hi sumen ara les convocatòries del propi 'Golo' i els seus companys Arnau i Siset amb la selecció sots'18 catalana. A més, en categoria sots'14, Carlos Igualador també ha estat convocat per jugar. Tots quatre faran partits d'entrenament amb Catalunya cara a la tria final.

 
D'aquesta manera, Carlos Igualador (a la foto), està convocat amb Catalunya sots'14 de cara aun partit amistós al Narcís Sala andreuenc. La cita, el proper dia 11 de novembre amb convocatòria a les 18 hores i partit a les 19:30 hores. D'altra banda, Golobart, Siset i Arnau, del Juvenil A, estan convocats amb la selecció sots'18, que jugarà el proper dia 12 al camp de la Damm per jugar contra l'equip cerveser a les 20 hores.
 
Tots ells formaran part d'aquesta selecció prèvia de cara a configurar la llista definitiva dels respectius seleccionadors. En el cas dels jugadors del Juvenil A, aquesta no és la primera convocatòria. Igualador si que s'estrena, en canvi, amb la selecció sots'14. Tots ells formen part d'un futur més que ferm de la pedrera escapulada.
 
 

acidH TEB FederacioAcell