Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL POBLE SEC CELEBRA 50 ANYS DEL SEU PARTIT MÉS IMPORTANT

Amistós contra l'Europa avui a les 20:30 h

Poble Sec

L'any 1958, el Poble Sec va viure el capítol més important de la seva història, guanyant el trofeu General Moscardó (el més important de l'època després de la Copa del Rei i que també té l'Europa a les seves vitrines) i va jugar la fase d'ascens a Segona contra els escapulats. Avui es repeteix aquell partit on fa 50 anys va derrotar al conjunt gracienc, qui ha afrontat l'homenatge amb esportivitat.

 
El Nou Sardenya, estadi on, provisionalment, juga aquesta temporada el Poble Sec els seus partits com a local, serà escenari d'un homenatge ben curiós. Els sequistes, que actuaran com a locals, celebraran els 50 anys del seu millor resultat esportiu a la història repetint el partit contra l'Europa en que el conjunt blanc-i-blau va superar la primera fase d'ascens a Segona en un partit on va derrotar a qui era favorit per pujar: el conjunt gracienc. De forma esportiva, l'Europa s'apunta avui a un 'homenatge de derrota' per tal de commemorar l'efemèride del nou inquilí gracienc.
 
Amb presència de directius de la FCF (Federació Catalana de Futbol) i altres personalitats, el partit d'aquest vespre servirà també per a que Guillaume de Bode, president de l'Europa, entregui una placa commemorativa a Pedro Venero, president del Poble Sec, amb motiu d'aquesta data. Una forma ben esportiva de 'celebrar' el que per l'Europa va ser una de les derrotes més amargues de la seva història.

acidH TEB FederacioAcell