Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MIKI ESTRADA I CARLA COTADO, AMB LA SELECCIÓ CATALANA CADET

Tots dos disputaran el campionat d'Espanya

Miki i CarlaEl capità del Cadet A de l'Europa, Miki Estrada, i la defensa del Femení A escapulat, Carla Cotado, han estat cridats per les respectives seleccions catalanes en categoria cadet per disputar la fase final del campionat d'Espanya que tindrà lloc del 29 d'abril al 3 de març al camp de Pradoviejo, a Logroño. Tots dos combinats tenen opcions d'arribar a les finals.

Les seleccions catalanes sots'16 masculina i femenina disputen del dimecres 29 d'abril al diumenge 3 de maig la fase final del Campionat d'Espanya cadet de futbol. Aquesta fase final es jugarà a les instal·lacions esportives de la Ciudad del Fútbol de Pradoviejo (Logroño). La selecció sots'16 masculina, entrenada per Gerard Zaragoza, jugarà el dimecres 29 d'abril contra Asturias, dijous contra La Rioja i dissabte contra Balears. Diumenge a les 10 es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc i a les 12:30 hores la gran final.

Miki i Carla

 

Per la seva part, la selecció sots'16 femenina, entrenada per Fèlix Gimeno, jugarà el dimecres 29 d'abril contra Andalucía, el dijous 30 contra Canarias i el dissabte 2 de maig contra La Rioja. Diumenge 3 a les 10 es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc i a les 11 hores la gran final. Des d'aquí desitgem molta sort a tots dos jugadors escapulats amb els seus respectius combinats.

Miki i Carla

 

 

acidH TEB FederacioAcell