Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

I ARA... QUÈ FEM AMB LA COPA?

Es desconeix si hi haurà nou format de Copa

Copa CatalunyaEn finalitzar la darrera edició de la Copa Catalunya, el president de la FCF, Ricard Campoy, es va comprometre a revisar-ne el format, donades les queixes que havia generat. A dia d'avui, a tres jornades per acabar la lliga, es desconeix si durant juny es faran les primeres rondes com fins ara, si s'esperarà a la pretemporada o si ni tan sols canviarà el format.

En les darreres edicions, un cop finalitzada la lliga a Segona B, Tercera Divisió i Primera Catalana, els equips que no prenen part de cap PlayOff d'ascens disputaven la primera i, en cas de passar, la segona ronda de l'edició següent de la Copa Catalunya. Enguany les lligues acaben una setmana abans que de costum, per la reforma del sistema de promoció tant a Segona B com a Tercera. Es jugarà llavors un total de 3 rondes abans d'arribar a les vacances d'estiu? Es jugaran 2 rondes com habitualment? No es jugarà absolutament res perquè hi haurà canvi de format?

Els clubs estan arribant a la recta final de temporada i des de l'estament federatiu no hi ha cap comunicació al respecte de la competició de copa del país (de la qual l'Europa és el tercer equip que més títols en té). Des de la disputa de la darrera final de Copa, celebrada a Sant Carles de la Ràpita, el tema de la reforma de la competició ha desaparegut amb el pas de les setmanes i, actualment, tot torna a estar entre signes d'interrogació sobre el seu funcionament i els clubs, encara, sense saber com planificar el tram final de maig i tot el juny a nivell de disputa (o no) de competició oficial.

acidH TEB FederacioAcell