LA SELECCIÓ CATALANA CADET, CAMPIONA D'ESPANYA!

L'escapulat Miki Estrada ja té un títol al sac

CampionsLa selecció catalana cadet va proclamar-se campiona d'Espanya de la categoria en superar la fase final de la competició i imposar-se per 3-0 al País Valencià a la final. Entre els seleccions del combinat, l'europeista Miki Estrada, capità del Cadet A, que va jugar uns quants minuts al final del partit. En l'apartat femení, Catalunya va quedar sotscampiona en caure amb Madrid.

La selecció catalana masculina es va proclamar campiona i la femenina sotscampiona. L’equip masculí va guanyar 3-0 a València a la final, on en Miki, capità del Cadet A de l’Europa va jugar 13 minuts i l’equip femení va caure als penals contra Madrid, després d’haver empatat 2-2 al finals dels 90 minuts reglamentaris. La Carla, defensa lateral de l’Europa, va jugar 19 minuts.

Els nois entrenats per Gerard Zaragoza van guanyar amb autoritat als valencians, signant una fase final del Campionat d’Espanya espectacular. Els catalans no han cedit un sol punt durant tots els partits disputats a Logroño. A més les seves victòries han estat totes amb una diferència de gols ampla. Catalunya es va avançar al marcador a la primera part amb gol de Joan Àngel al minut 22. A la segona va rematar la feina Luis al minut 66 i Víctor als 71 de joc, aconseguint el tres a zero definitiu. Tres gols que donen un Campionat molt merescut als cadets catalans.