Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOT PREPARAT PER PRESENTAR EL LLIBRE DEL CENTENARI

Virtu Morón serà la conductora de l'acte

LlibreL'Europa i l'Ajuntament de Gràcia estan preparant ja els darrers detalls per a la presentació del llibre del Centenari, escrit per Ramon Vergés, que veurà la llum demà dia 17 a les 19:30 hores a la sala d'actes i plens de l'Ajuntament de la Vila. S'espera un ple absolut de socis i mitjans de comunicació en el darrer acte oficial relacionat amb els cent anys de l'entitat.

Personalitats de l'Europa, de Gràcia i de Barcelona estaran presents a l'acte en que la "Història d'un històric" veurà la llum de forma definitiva. El seu autor, historiador i europeista d'arrel, veurà per fi publicada la seva obra de més de 360 pàgines. Recordem que l'assistència a l'acte és lliure per a socis i aficionats i que en finalitzar, tots els presents estaran convidats a una copa de cava o refresc.

 

Llibre
L'Ajuntament de Gràcia, situat a la Plaça de la Vila, acollirà l'acte

 

Per la seva banda, Europa TV, en exclusiva, ofereix 24 hores abans les primeres imatges del llibre més esperat dels darrers temps. A la peça-notícia, de un minut de durada, es poden veure les primeres interioritats del llibre, la seva maquetació i distribució de continguts, així com algunes imatges. Pel que fa a taula presidencial de l'acte, aquesta estarà formada per Ramon Vergés, autor del llibre, Guillaume de Bode, president de l'Europa, així com les màximes autoritats de Gràcia i representants de l'esport de Barcelona. L'actriu i presentadora Virtu Morón (habitual en actes del disctricte i en la 'Nit de l'Esport Gracienc') serà l'encarregada de la conducció.

Video Videonotícia (Europa TV)

acidH TEB FederacioAcell