Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EMOCIÓ I RECONEIXEMENT PER LA "HISTÒRIA D'UN HISTÒRIC"

Ramon Vergés signa una obra mestra

LlibrePlena fins dalt estava la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Gràcia per assistir al naixement del llibre del Centenari de l'Europa. En una presentació senzilla, però elegant i audiovisual, el soci i aficionat de l'Europa va reconèixer la figura de l'autor, Ramon Vergés, en una jornada emotiva i especial. L'autor va rebre un obsequi exclusiu de l'Europa per la seva dedicació.

El llibre "Història d'un històric" i el seu autor, Ramon Vergés, mereixien trobar-se com es van trobar la Sala d'Actes del consistori gracienc: plena per tots els cantons, sense prou cadires per a tots. El d'ahir va ser d'aquells actes on les cares d'uns i altres, joves i grans, socis i penyistes, aficionats i directius, polítics i graciencs, dibuixaven un somriure en veure per fi culminada una de les obres més esperades dins la casa escapulada. Ara la història de l'Europa, per fi, es pot tocar amb els dits.

L'acte va tenir com a presentadora l'actriu Virtu Morón. A la taula de ponents van seure l'autor, Ramon Vergés, el president de l'Europa, Guillaume de Bode, el conseller d'esports de Gràcia, Josep Anton Vinyals i el regidor de Gràcia, Guillem Espriu. A les primeres fileres, autoritats i familars, representants polítics graciencs i, distribuits per la sala, exjugadors, exentrenadors, el cos tècnic i dos dels capitans de l'actual plantilla entre d'altres jugadors i presidents i representants de les penyes. Després de la introducció de Virtu Morón, Europa TV va projectar un petit vídeo musical amb imatges del llibre com a petit tast abans de poder veure i tocar la obra real. Després de les intervencions dels ponents, Ramon Vergés va ser obsequiat amb un llibre de ceràmica, obra única i esclusiva (no existeixen còpies ni reproduccions) amb una placa gravada en nom de tot l'europeisme.

El llibre, a la venda a partir del dia 1 i de franc pels socis protectors 

Després de la seva presentació, el llibre del Centenari de l'Europa estarà a la venda a partir de l'1 d'octubre a les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) pels socis i sòcies de l'entitat, que tindran opció preferent sobre el total d'unitats disponibles fins a finals d'octubre. A partir del primer dia laborable de novembre, tant socis com qualsevol aficionat o col·leccionista podrà accedir a la compra de les unitats restants fins a finalitzar existències. És possible que els primers dies s'esgotin ràpidament les primeres unitats disponibles en stock. No obstant, si això és produeix, en pocs dies es renovarà aquest stock fins esgotar el tiratge de l'obra.

El preu del llibre és de 15€ pels socis, 25€ pels no socis i de franc per tots aquells socis de la modalitat "protector" que estiguin al corrent de pagament de la present temporada 09/10. Dins els llibres de pagament per socis i aficionats, el nombre màxim d'unitats a poder comprar per cada soci serà de dos exemplars, donada la limitació a un tiratge únic de 1.000 llibres. El CE Europa es reservarà unes poques desenes per qualsevol hipotètic compromís futur, pels seus principals patrocinadors, per l'arxiu històric i documental de l'entitat i també per fer-los arribar als diferents fons documentals de Gràcia i de la ciutat de Barcelona. 

 

Video Videonotícia (Europa TV)
Foto Galeria d'imatges


ALGUNES IMATGES DE LA PRESENTACIÓ

Llibre

Llibre

Llibre

Llibre

 

 

acidH TEB FederacioAcell