Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RAMON VERGÉS SIGNARÀ DIUMENGE EXEMPLARS DEL LLIBRE

Abans del partit Europa-Premià de lliga

LlibreDurant tot el mes d'octubre, la venda del llibre del Centenari de l'Europa és exclusiva per a socis de l'entitat. També de forma exclusiva, els abonats que ho desitgin podran tenir la firma i dedicatòria del seu autor a l'exemplar del llibre. Vergés els signarà abans del partit Europa-Premià de diumenge. No es descarta, però, que hi hagi un segon dia de signatures.

De moment, el proper dia 18 d'octubre és la data que el soci té per obtenir al seu exemplar del llibre "Història d'un històric" la signatura del seu autor. De fet diumenge es viurà un doble acte social. En primer lloc la citada signatura de llibres de l'autor i en segon lloc el reconeixement amb la insignia d'or a tots els socis que fa més de 50 anys que estan abonats al club i que no van poder assistir a l'acte del 5 de juny, configurat per celebrar aquest fet.

La signatura de llibres tindrà lloc a l'stand situat a l'entrada a l'estadi, just per la porta principal del carrer Camèlies. Des d'una hora abans del partit, l'autor signarà exemplars tant de compra immediata (in situ) com els ja obtinguts en dies anteriors pels socis i abonats del club.

 

acidH TEB FederacioAcell