Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EXPOSICIÓ DEL CENTENARI A L'AJUNTAMENT DE GRÀCIA

Del 15 al 30 de maig a la sala d'exposicions

Exposició

La sala d'exposicions de l'Ajuntament de Gràcia (Plaça de la Vila, 2), acollirà del 15 al 30 de maig l'exposició d'objectes, trofeus, fotografies, samarretes i evolució històrica dels cent anys de vida de l'Europa. La inauguració -oberta a tothom- tindrà lloc el dijous 15 a les 19 hores a la pròpia seu municipal. Durant dues setmanes, els socis i aficionats de l'Europa, així com la resta de graciencs i aficionats del futbol, podran veure una sèrie d'objectes i trofeus únics que pocs europeistes privilegiats han pogut observar.

Per a la exposició, l'Europa comptarà amb vora 70 fotografies de totes les èpoques, més d'una vintena de trofeus (entre els quals les tres Copes Catalunya, dues masculines i una femenina), objectes antics, carnets de soci de totes les èpoques, una pilota dels anys 50, les samarretes que van suar els jugadors que van guanyar les copes als anys 90 contra el FC Barcelona, quadres i reconeixements commemoratius, diverses curiositats i un audiovisual que serà exposat de forma multimèdia i ambiental a la sala.

En aquesta exposició han col·laborat l'arxiu històric i documental del club, la web oficial del club i Europa TV en l'aportació de material i documentació dels fets més recents del club, l'historiador Ramon Vergés amb el seu ampli arxiu personal (bona part de l'exposició), Miquel Garcia, l'empresa InDesign com a organitzadora i principal dissenyadora de la distribució de plafons i vitrines de la sala i altres particulars que han aportat material mai vist de l'Europa.

Exposició
Pòster dissenyat per l'Ajuntament de Gràcia per anunciar l'exposició

acidH TEB FederacioAcell