Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

INAUGURADA L'EXPOSICIÓ DEL CENTENARI DEL CLUB

L'Ajuntament de Gràcia acull la mostra

Exposició

El pati central de l'Ajuntament de la Vila de Gràcia va acollir ahir al vespre l'acte inaugural de l'exposició "Història d'un club Centenari", que repassa amb imatges, objectes i audiovisuals els cent anys de vida de l'Europa. Un bon nombre d'europeistes es van donar cita a la Plaça de la Vila. Josep Anton Vinyals, conseller d'esports de Gràcia, i Guillaume de Bode, president de l'Europa, van donar el tret de sortida a quinze dies de mostra de la història escapulada.

Passats uns minuts de les set de la tarda, els dircursos inaugurals de l'exposició del Centenari escapulat van donar per finalitzats tres dies de muntatge ininterromput per tal de recrear un bocí de la història de l'entitat a la sala d'exposicions de l'Ajuntament. L'acte inaugural va comptar amb la presència institucional del conseller d'esports de la Vila, acompanyat del president del club i d'Arturo Ramírez (vicepresident) i Carlos Pablos (gerent). Guillem Espriu, regidor de Gràcia, no va poder assistir per motius d'agenda.

Vinyals va ser l'encarregat d'iniciar els parlaments, destacant que tot i que a l'exposició es repassen cent anys de la història de l'Europa "aquesta és una entitat viva i dinàmica. Aquesta mateixa setmana hem pogut celebrar l'ascens del Sènior de Bàsquet a Segona Catalana i durant tots aquests anys porteu aquestes històries al darrere". El conseller va acomiadar el seu parlament destacant "la implicació que el Club Esportiu Europa ha tingut sempre amb Gràcia i amb tots els seus esportistes". 

En el seu torn d'intervenció, De Bode va agraïr l'esforç d'empreses i particulars que han fet possible la mostra. En aquest aspecte, el màxim responsable de l'entitat escapulada va afirmar que "sense el voluntariat de gent del club i també gent externa, moltes de les coses que es fan no serien possibles". El president va matitzar que l'exposició "només és una mostra del que són aquests cent anys. Aquí no hi ha tota la història del club, és només un petit resum". 

Des del CE Europa, donem les gràcies a tots els que han fet possible aquesta exposició ja sigui aportant material, donacions o participant del muntatge de la mateixa: empresa Isdin, empresa InDesign, Javier Latorre, Ramon Vergés, Carles Balagué, les penyes del CE Europa, Carlos Pablos, Miquel Garcia, Carles Anguela i Àngel Garreta.



LES IMATGES DE L'ACTE INAUGURAL

Exposició 
Parlament de Josep Anton Vinyals

Exposició
Ramírez, De Bode, Vinyals i Pablos, al pati de l'Ajuntament

Exposició
Intervenció del president del CE Europa

Exposició
Porta d'entrada a l'exposició "Història d'un club Centenari"

Exposició
De Bode i Vinyals encapçalant la visita a l'exposició

Exposició
Els assistents a l'acte repassen tots els racons de la mostra

Exposició
De Bode saluda als responsables de l'empresa InDesign


EUROPA TV: PARLAMENTS INAUGURALS


Fotos: Àngel Garreta (C) 2008 · ceeuropa.cat

acidH TEB FederacioAcell