Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SALTA LA BANCA EL PRIMER DIA DEL TORNEIG D'HISTÒRICS

El Masnou deixa KO a l'actual campió

HistòricsL'Històrics és un torneig que deixa moltes sorpreses cada any. En la present edició ha saltat el primer dia. El Masnou, de Primera Catalana, ha eliminat al vigent campió, el Badalona. De fet, els escapulats també van punxar (un empat) contra un Regional, el Martinenc. El Masnou ja està a semifinals. El seu rival sortirà del grup 3 (Sant Andreu, Sants i Premià).

Video El Grup 1 a Europa TV 

Han fet falta només 45 minuts per viure la primera gran sorpresa de la XXIV edició del Torneig d'Històrics. Al primer partidet triangular el Masnou ha deixat al carrer l'actual campió, el Badalona, tot un Segona B. De fet, dos modestos, que no eren favorits (Martinenc i el propi Masnou) s'han jugat el passi a semifinals al darrer partit, donat que l'equip del Guinardó ha aconseguit empatar amb els badalonins.

 

Històrics

 

Històrics


Al primer partit del Grup 1 de l'Històrics el Badalona ha agafat les regnes del partit a l'inici, amb un Masnou tancat i a veure-les venir. No obstant, Brian, per part del conjunt blanc-i-vermell, ha aconseguit foradar la porteria de Pau. Els escapulats, que han gaudit de més i millors ocasions, no han pogut empatar l'encontre.

BADALONA: Pau, Ferrón, Cámara, Larios, Alfonso, Xavi Muñoz, Pugui, Iván Mateo, Diego Torres, Gascón i Víctor.

MASNOU: Abel, Alberto, Jonathan, Xavi, Guzmán, Brian, Ignacio, Montilla, J. Sánchez, Marc Esteban i Coco.

ÀRBITRE: Rodríguez Portolés

TARGETES: Grogues a Larios (Badalona) i a Jonathan i Marc Esteban (Masnou)

GOL: 0-1 (Brian, 25').

 

Històrics


Si la derrota badalonina contra el Masnou era una sorpresa, més ho és potser encara l'empat contra el Martinenc, en una segona actuació decebedora del conjunt de Segona B. Aquests dos equips van ser els que van disputar la final de l'any passat, en que els escapulats van ficar-li set gols als 'diables vermells'. Enguany, tot i militar a les mateixes categories tots dos conjunts (quatre divisions de diferència), l'empat ha estat el sorprenent resultat final, empatant el Martinenc a pocs minuts pel final.

BADALONA: Pau, Aitor, Robles, Larios, Alfonso (Càmara, 30' i aquest per Ruben, 41'), Ruben Casado, Isaías, Blanco, Prats, Gerard i D. López.

MARTINENC: Carles, Héctor, Ferran, Oriol, Jandro, Víctor (Sergi, 30'), Aitor, Nacho, Pau (Castillo, 30'), Marco (Karim, 23') i Àxel (Marc, 23').

ÀRBITRE: Gallardo Martínez

TARGETES: Vermelles directes a Pau -minut 41- (Badalona) i a Ferran -minut 35- (Martinenc).

GOL: 1-0 (Prats, 29'); 1-1 (Marc, 43')

 

Històrics


L'accés a la primera semifinal de l'Històrics 2009 es va decidir entre els dos equips que no eren favorits. L'empat va presidir el partidet de 45 minuts durant gairebé tot l'encontre. Això afavoria al Masnou, però un gol del Martinenc hauria capgirat la situació en qualsevol moment. Al minut 45 de partit, sobre el xiulet final, l'equip de Claudio Festa va marcar mitjançant Edu i amb un doblet de victòries va certificar la seva classificació.

MASNOU: Xavi, Reyes, Camilo, Pol, Galisteo, Pociello, Edu, Álex, David, Montilla (Ignacio, 24') i Aleix.

MARTINENC: Edu, Héctor (Karim, 22'), Albert, Xavi, Guillem, Marc, Aitor (Nacho, 34'), Sergi, Oriol, Pol (Pau, 34') i Castillo (Marco, 24')..

ÀRBITRE: Sales Font

TARGETES: Grogues a Reyes i Pol (Masnou) i a Guillem (Martinenc)

GOL: 1-0 (Edu, 45').

 

Article El Torneig, dia a dia
Article Quadre de campions

 

Fotos: uesantandreu.cat i El 9 Esportiu

acidH TEB FederacioAcell