PÒQUER HISTÒRIC D'ELIMINATS

'L'Hospi' passa davant de Sabadell i Horta

HistòricsMolts jocs de paraules es poden fer amb el nom d'aquest torneig. Avui toca fer-ne un, donat que és realment històric que cap dels quatre favorits de cada grup de la fase prèvia (Badalona, Europa, Sant Andreu i Sabadell) hagi passat a semifinals. Al Grup 4 s'ha classificat el de Tercera, L'Hospitalet.

Video El Grup 4 a Europa TV

Tots els favorits de cada grup de la fase prèvia de l'Històrics han quedat fora de la competició. El Grup 4 no ha estat pas una excepció i el màxim favorit, el Sabadell (Segona B) no ha pogut superar en cap dels seus partits als dos rivals que tenia davant. No obstant, en aquest grup no s'ha donat una sorpresa en forma d'equip molt modest, donat que L'Hospitalet ha superat l'Horta amb facilitat, convertint-se en el nou màxim favorit per alçar-se amb el títol.

Històrics

Històrics

Tot i ser el millor partidet del grup pel que fa a nivell visual (almenys sobre el paper) i haver-se convertit L'Hospitalet d'aquesta pretemporada en un equip pràcticament de noms de Segona B, poca cosa es va veure en l'empat entre els dos màxims favorits del grup. La única ocasió realment clara, un mà a mà de Quique que el porter del Sabadell, De Navas, va aconseguir resoldre al seu favor.

SABADELL: De Navas, Jaume, Bermudo, Pelegrí, Agustín, Pagès (Robles, 39'), Pradas, Juvenal, Joel, Roberto i Blas Vílchez.

L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Barón, Manel, Viale, Cristian Gómez, Corominas, Cárcel, Maikel, Adam i Quique..

ÀRBITRE: Sánchez Rico

TARGETES: Grogues a Agustín (Sabadell) i a Barón i Viale (L'Hospitalet)

GOLS: -

Històrics

Havent caigut a la tanda de penals del primer partit, el Sabadell es va quedar sobre el terreny de joc per disputar el segon partidet de la tarda davant l'Horta. El conjunt arlequinat, però, es va veure agafat per sorpresa amb un gol d'Andrés als nou minuts. Tot i l'esforç, el conjunt sabadellenc no va poder empatar fins a tres minuts del final, un factor que el deixava gairebé eliminat, només amb la opció (com al grup de l'Europa) que la injusta norma dels gols a favor li donés un cop de mà amb un hipotètic empat a zero entre L'Hospitalet i Horta que no es va donar.

SABADELL: Xavi Ginard, Chapi, Álex Ruiz, Robles, Jesús García, Castell, Jordi Sánchez, Puigdollers, Fran, Fito i Milán.

HORTA: Pau, Pol, Marc, Javi, Cano, Andrés, Pablo (Jony, 35'), Cabo, Mario, Amado i Valderas (Lolo, 32').

ÀRBITRE: López Quintana

TARGETES: Grogues a Jesús García (Sabadell) i a Andrés i Javi (Horta)

GOLS: 0-1 (Andrés, 9'); 1-1 (Castell, 42').

Històrics

El màxim favorit aquesta temporada a Tercera Divisió no va desaprofitar el desenllaç del segon partidet i va certificar la seva classificació per semifinals amb una golejada (la més gran d'aquesta edició) davant l'Horta. Cristian Alfonso va obrir el marcador amb un penal al minut 8 i Jordi Martínez -golejador per partida doble- va tancar el compte dels riberencs al minut 40, prèvia diana d'ell mateix al minut 24 i una altra de l'exjugador del Sant Andreu, Eloi. L'Hospitalet es veurà les cares amb la Gramenet B.

L'HOSPITALET: Craviotto (Sergi, 14'), Ivan, Ibai (Mousa, 32'), Lucas, Meca, Ceballos, Cristian Alfonso, Toni Velamazán, Eloi, Jordi Martínez i Lobato.

HORTA: Álvaro, Veras, Marc, Javi (Cano, 14'), Gerard, José, Amador (Pablo, 22'), Andrés, Mario (Valderas, 14'), Cabo (Lolo, 27') i Heras.

ÀRBITRE: Galan Baró.

TARGETES: Groga a José (Horta)

GOLS: 1-0 (Cristian Alfonso -p-, 8'); 2-0 (Eloi, 11'); 3-0 (Jordi Martínez, 24'); 4-0 (Jordi Martínez, 40').