Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HI HAURÀ FINAL INÈDITA

Masnou o L'Hospitalet estrenaran palmarès

HistòricsAcabi com acabi la final del Torneig d'Històrics, hi haurà un campió inèdit en les 24 edicions que, amb aquesta, porta disputades aquest trofeu d'estiu des que el 1984 el Martinenc aconseguís el primer títol. A les semifinals el Masnou va donar la sorpresa. L'Hospitalet va complir els pronòstics. Qui guanyi dels dos avui (18:30 hores) alçarà la seva primera copa històrica.

Video Les semifinals a Europa TV 

Totes les rondes d'aquesta edició del trofeu han tingut factor sorpresa. Si aquests dies hem anat veient com cap dels favorits dels quatre grups accedia a les semifinals, ahir al Narcís Sala es va poder veure una sorpresa en una de les dues 'semis'. El Masnou, de Primera Catalana, superava al Premià (de Tercera) i es classificava per una sorprenent final del conjunt de El Maresme. Per la seva banda, L'Hospitalet, que des de la seva classificació ha rebut l'etiqueta de favorit pel títol, no va deixar lloc a la sorpresa en imposar-se a la Gramenet B. Així doncs, els riberens, que podrien estrenar el seu palmarès, hauran de defensar aquesta etiqueta contra l'equip revelació del campionat, el Masnou de Claudio Festa.

Històrics

Històrics


El Masnou va guanyar i per primera vegada optarà al títol, mentre el Premià no podrà repetir l'èxit del 2006 . El partit va ser bastant igualat, gris i bona part jugat en la medul·lar. El Masnou, molt ordenat, va sentenciar al minut 37 quan una jugada per banda dreta d'Ignasi va permetre a Sánchez, a plaer, batre a Marc. En la segona meitat el Premià va estrènyer al rival encara que li va faltar "punch" i va crear poc perill. Un xut de Molina (68') que va aturar Xavi Comas i un gol justament anul·lat a May (85') van ser les seves úniques opcions.

MASNOU: Abel (Xavi Comas, 46'), Alberto, Jonathan, Javier, Guzmán, Brian, Ignasi (Aleix, 69'), Montilla (David Fernández, 56'), Sánchez, Moreno (Reyes, 75') i Coco (Edu, 61').

PREMIÀ: Marc (Suriñach, 46'), Litus, Melo, Abel, Adrià (Rubén Salvador, 61'), Maik, Sergio (Charly, 46'), Kevin (Molina, 61'), Marc Ariño (Xavi, 65'), Gerard i Ruben Martínez.

ÀRBITRE: Duran Peidró

TARGETES: Groga a Alberto (Masnou)

GOL: 1-0 (Sánchez, 37').

 

Històrics


El partit de la segona semifinal va ser molt més espectacular i obert que l'anterior. En la primera mitja hora el filial colomenc va plantar cara. Javi Santolaya (7'), va treure amb la testa, sota pals, un cop de cap de Jordi Martínez en l'inici d'un intercanvi de cops constant. Arias i Vila -aquest amb una espectacular xilena- van poder marcar per als blaus, encara que Eloi Fontanella també va fer lluir-se a Pecha. Tot en la primera mitja hora. A partir d'aquí, doble urpada de L'Hospi. Corominas, rematant creuat una assistència de Velamazán, i Eloi, picant amb el cap en el segon pal un centre de Hammouch, gairebé van sentenciar. Després del descans, L'Hospi no va trepitjar l'accelerador davant un rival a qui li va costar molt arribar a l'àrea de Craviotto. Al minut 73, se li va anul·lar un gol a l'exescapulat Masip i al minut 79 el propi Masip va rematar de cap alt en les opcions més clares del filial colomenc.

GRAMENET B: Pecha (Pastor, 46'), Santos, Ortega, Javi (Roger, 58'), Gerard (Óscar, 61'), Cantó, Álex (Ferran, 58'), Arias (Masip, 53') Eloy, Marcel i Vila.

L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Barón (Ibai, 53'), Viale (Meca, 26'), Lucas Viale, Manel, Corominas, Velamazán (Cristian Alfonso, 68'), Eloi, Jordi Martínez (Adam, 68') i Lobato..

ÀRBITRE: De la Torre Acedo

TARGETES: -

GOLS: 0-1 (Corominas, 31'); 0-2 (Eloi, 38').

 

Article El Torneig, dia a dia
Article Quadre de campions

 

Fotos: Sport i El 9 Esportiu

acidH TEB FederacioAcell