Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GRAMENET I MARTINENC, ELS RIVALS AL TORNEIG D'HISTÒRICS

Sortejat el calendari del torneig estiuenc

XXIIIè Torneig d'Històrics

El Torneig d'Historics arribarà el proper mes d'agost a la XXIIIa edició. Ahir, a l'estadi Narcís Sala (que serà la seu aquest estiu) va tenir lloc el sorteig dels grups, en forma de triangular, on es van distribuir els dotze equips participants. La novetat d'enguany és una edició femenina del torneig, a partit únic, entre l'Espanyol i l'Estartit. Les dates del torneig seran del 4 al 9 d'agost, amb la final mascuina en directe pel Canal 33, com és habitual els darrers anys.

Aquest cop, almenys a la fase de grups, no hi haurà de bon principi un derbi entre Sant Andreu i Europa (destinats capritxosament a trobar-se en totes les copes i tornejos en els darrers temps). Els escapulats disputaran la fase de grups el dia 5 d'agost (a partir de les 18:30 hores) contra la Gramenet B i el Martinenc. Els amfitrions, per la seva banda, formaran part del grup que obrirà el torneig (G1), emparellats amb L'Hospitalet i Sants.

Com en l'anterior edició, els campions de cada grup (1 contra 3 i 2 contra 4) formaran el quadre de semifinals, que es disputaran el dia 8 d'agost a partir de les 18:30 hores, mateixa hora de la final del dia següent, el dissabte dia 9. L'Europa, que dins el seu palmarès històric català precisament no té cap edició del Torneig d'Històrics (va disputar una final, el 1993 al Guinardó, contra el Sants, on va caure per 3-0), buscarà novament l'oportunitat de fer-se amb un dels títols que li falten a les seves vitrines.

La web oficial del club ha preparat el següent infogràfic a mode de quadre visual:

XXIIIè Torneig d'Històrics

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell