Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESPANYOL B I MASNOU, RIVALS DE L'EUROPA A L'HISTÒRICS

Sortejada la XXVa edició, que torna a casa

HistòricsDesprés d'uns anys amb seu itinerant, el Torneig d'Històrics del Futbol Català torna a la casa que el va veure néixer: el camp del Martinenc. Ahir a la tarda, al centre cívic del Guinardó, es va sortejar l'ordre de grups i duels pel proper estiu. L'Europa s'estrenarà el 5 d'agost a les 18 hores al grup 4, el darrer de tots els de la fase de classificació en format triangular.

El centre cívic del Guinardó va ser la seu del sorteig de la número vint-i-cinc de les edicions d'un torneig que, pel centenari dels "diables vermells", torna a la casa que el va engendrar. Precisament els amfitrions obriran el foc amb el primer dels duels. El dilluns dia 2 d'agost, un Sant Andreu - Martinenc servirà per donar el tret de sortida al campionat estiuenc. Tots dos equips, enquadrats al grup 1, tindran com a tercer rival el Sants. Al grup 2 (dimarts) hi trobem el Sabadell, l'Horta i el Premià. Al grup 3 (dimecres) figuren la Gramenet B, el Badalona i el Júpiter i el darrer grup, el 4 (dijous) està format per l'Espanyol B, l'Europa i el Masnou.

Les semifinals es disputaran el divendres dia 6 a les 18 i les 20 hores respectivament.  Aquestes enfrontaran als guanyadors del grup 1 i grup 3 (primera semifinal) i als del grup 2 i el grup 4 (segona semifinal). La final, com sempre en directe pel Canal 33, es jugarà el dissabte dia 7. Tots els partits de la fase de grup començaran a les 18 hores, 30 minuts abans que en l'anterior edició. Enguany, l'Espanyol B reemplaça a L'Hospitalet, que ha renunciat a disputar la competició.

 

Històrics
Els representats dels clubs en l'acte d'ahir on es va celebrar el sorteig

 

Històrics

 

Foto sorteig: El 9 Esportiu

acidH TEB FederacioAcell