Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA MONTAÑESA PREN EL RELLEU DE LA GRAMENET A L'HISTÒRICS

Els de Santa Coloma han acabat renunciant

HistòricsL'equip barceloní de Nou Barris, la Montañesa (nouvingut a Tercera) participarà al Torneig d'Històrics per segona vegada aquest estiu. El club groc-i-negre prendrà el relleu de la Gramenet B, donat que l'entitat colomenca ha renunciat a prendre part del campionat amb qualsevol dels seus dos equips. La 'Monta' queda enquadrada en el grup 3, en el lloc de la 'Grama'.

El canvi d'equip no altera la distribució del quadre d'emparellaments del torneig. El canvi és de club per club, per la qual cosa la Montañesa obrirà el foc del grup 3 el dia 4 d'agost a les 18 hores contra el Badalona, enlloc de la Gramenet B, que era qui ho havia de fer. Sens dubte aquest serà, en part, un petit premi per un equip que, per primera vegada a la seva història, jugarà a la Tercera Divisió.

No obstant, aquesta no és la primera participació de la Montañesa al Torneig d'Històrics del Futbol Català. L'any 2004, ara farà sis temporades, l'equip també va ser convidat al torneig, disputat en aquella edició a l'Avinguda de Navarra de Badalona. Amb un format diferent (aquell any no van jugar-se els clàssics triangulars), la participació dels groc-i-negres es remunta a un únic partit, el 13 d'agost de 2004, caient derrotats per L'Hospitalet per 2-0. Enguany podran disputar mínim dos duels, això sí, en format triangular.

 

Històrics

 
foto obertura: uesants.blogspot.com

acidH TEB FederacioAcell