Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SALTA LA PRIMERA SORPRESA!

L'Horta deixa fora el Sabadell i el Premià

EuropaDos dies ha trigat el Torneig d'Històrics del Futbol Català en oferir una de les seves habituals sorpreses: en la segona jornada de la fase de grups, l'Horta, de Preferent, ha deixat pel camí a tot un Segona B com el Sabadell i a un Tercera com el Premià, obtenint l'accés a la semifinal. L'Horta serà el rival del guanyador del grup on juga l'Europa.

.

 

Marcador


El Sabadell de Lluís Carreras va perdre bona part de les seves opcions en el primer partit, en què va caure contra pronòstic contra el conjunt del Feliu i Codina. Malgrat un parell d'ocasions dels vallesans (Raúl Rodríguez i Nelbert en el minut 20 i Roberto en el minut 26), el conjunt barceloní va ser el que va encertar en la diana a la mitja hora de joc, amb un bon xut d'Eric al fons de la porteria.

Fitxa Partit

XXV Torneig d'Històrics · Fase de grups · Grup 2 (partits de 45 minuts)

SABADELL: Albert, Toni Lao, Álex Ruiz, Pagés, Mikel, Puigdollers, Raúl Rodríguez, Roberto, Nelber, Fito i Chica.

HORTA: Adri, Sergi, Uri (Jaime 35'), Arias, Carles Cortijo, Aitor, Eric, Lolo, Ismael, Juan Pedro i Pol..

GOLS: 0-1 (31') Eric.

ÀRBITRE: Jordi Pertegal.

T.G.: Cap.

T.V.: Cap.


Marcador


En el segon partit, el Sabadell va sortir molt fort, però el seu davanter Joaquín va fallar dues ocasions clares. En canvi, en el primer xut del Premià, de Jordi Costa, va arribar el gol del matx, obra de Jonathan, amb una rematada des de la frontal que després de tocar el travesser va entrar per l'escaire.

Fitxa Partit

XXV Torneig d'Històrics · Fase de grups · Grup 2 (partits de 45 minuts)

SABADELL: De Navas, Chapi, Bermudo, Álex Ruiz (Toni Lao 25'), Agustín, Juvenal, Jordi Sánchez, Mario Quereda (Roberto 25'), Joaquín, Alberto Manga i Eneko.

PREMIÀ: Pablo, Javi, Litus, Ruben, Edu, Iván (Gerard 30'), Xavi Molina (Quimet 30'), Jonathan, Cristóbal, Kevin i Rubén Escobar.

GOLS: 0-1 (18') Jonathan.

ÀRBITRE: Albert López.

T.G.: Al jugador del Sabadell Alberto Manga.

T.V.: cap.

 

Marcador


En l'últim i decisiu enfrontament, l'Horta va ser molt superior al Premià. Mario va fer el primer amb una rematada de cap després d'un córner (14'). Llavors l'equip maresmenc va estirar les línies buscant l'empat i l'Horta va aprofitar l'avinentesa per sentenciar el duel al contraatac.

Fitxa Partit

XXV Torneig d'Històrics · Fase de grups · Grup 2 (partits de 45 minuts)

HORTA: Carles, Jordi Costa, Jaume Villalba, Óscar Brinquis, Marcel, Joan, Jacob, Nils, Mario, Álex Cortijo i Juan Pedro (Ismael, 24').

PREMIÀ: Cristian, Uri, Litus, Víctor, Moreno, Sergi, Pol (Quimet, 29'), Marc, Monde, Ayham i Maca (Javier, 29').

ÀRBITRE: Llopart Carbó.

T.G.: A Brinquis del Premià.

T.V.: Jacob (41') directa.

 

Europa

fotos: El 9, Sport i Mundo Deportivo

acidH TEB FederacioAcell