Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL BADALONA, 'IN EXTREMIS'

L'altre gran favorit també passa patint

EuropaIgual que el Sant Andreu en el primer dia del torneig, el Badalona, el segon màxim favorit a alçar-se amb el títol, va passar a semifinals pels pèls. Una victòria mínima sobre la Montañesa i l'empat dels de Nou Barris contra el Júpiter, li va valer al conjunt escapulat la seva classificació. Precisament la primera semifinal serà Sant Andreu - Badalona.

.

 

Marcador


Una de les gràcies de l'Històrics sempre és veure com als equips grans els hi costa classificar-se davant els petits o fins i tot com aquests cauen eliminats contra tot pronòstic. Cada any hi ha grans que pateixen i grans que es queden fora. Els badalonins i el conjunt gris-i-grana van empatar a zero en el primer dels partits de la tarda d'ahir. El conjunt escapulat no va poder traslladar al resultat la seva teòrica superioritat tècnica, i malgrat que el partit va ser distret, només hi va haver una ocasió de gol, una volea de Dani Guerrero en el minut 18 que el porter Jaume va aconseguir aturar. En els penals xutats per evitar un possible desempat, el Júpiter es va imposar al Badalona..

Fitxa Partit

XXV Torneig d'Històrics · Fase de grups · Grup 3 (partits de 45 minuts)

BADALONA: Marcos, Quim, Xavi Muñoz, David Prats, Sergio, Bustillo, Obioma, Charly, Dani Guerrero, Carroza i Diego Torres.

JÚPITER: Jaume, Israel, Bernal, Masa, Jesús, Héctor, Ramon, Garcia, Trigo, Aritz i Carlos Vidal.

ÀRBITRE: López Quintana.

T.G.: cap.

T.V.: cap.


Europa


Marcador


El conjunt badaloní, doncs, estava obligat a guanyar el segon partit, contra la Montañesa si volia mantenir alguna possibilitat de classificar-se. I aquest cop, amb un equip amb més titulars, sí que va aconseguir la victòria. Una bona jugada per la banda dreta de Pugui va acabar amb una centrada que Sellarés, fent gala d'una de les seves millors virtuts, va rematar a gol amb el cap.

Fitxa Partit

XXV Torneig d'Històrics · Fase de grups · Grup 3 (partits de 45 minuts)

BADALONA: Valle, Bustillo (Sergio, 23'), Xavi Muñoz (Charly, 23'), Robles, Ferrón, Òscar Ramírez (Quim, 37'), Sidibé, Pugui, Santi Villa, Víctor i Sellarés.

MONTAÑESA: Edgar, Ferran, Dani, Comas, Xavi Valls, Edu, Raúl Hernández, Joan, Villegas, Fasih (Padilla, 27') i Xavi Jiménez.

GOLS: 1-0 (34') Sellarés.

ÀRBITRE: Tomás Baulo.

T.G.: Cartulina a Robles (Badalona) i Dani (Montañesa).

T.V.: Cap.

 

Marcador


En el tercer dels partits, només el Júpiter tenia possibilitats de classificar-se, però necessitava la victòria contra la 'Monta'. Els jugadors Eric, que va fallar un gol amb la porteria buida en el minut 3, i Adjhai, en el minut 39, van estar a punt de donar el triomf a l'equip dirigit per Juanjo García, que va merèixer millor sort. Sense marcar cap gol, però, l'accés a les semifinals era gairebé impossible.

Fitxa Partit

XXV Torneig d'Històrics · Fase de grups · Grup 3 (partits de 45 minuts)

JÚPITER: Sergio, Guille, Sebas (Aritz, 42'), Ismael, Carlos (Bernal, 30'), Isra (Peque, 42'), Aleix (Ramon, 42'), Marcos, Adjhai, Díguez i Eric.

MONTAÑESA: Edgar, Ferran (Comas, 23'), Edu Aljama (Xavi Valls, 1'), Gerard Creus, Dani, Edu (Joan, 23'), Enric, Padilla, Araujo, Fasih (Raúl, 27') i Miguel Rubio.

ÀRBITRE: Molina Fernández.

T.G.: Va amonestar el jugador Raúl (Montañesa).

T.V.: Cap.

 

 

fotos: El 9, Sport i Mundo Deportivo

acidH TEB FederacioAcell