Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NOVAMENT CONTRA L'HORTA, ARA BUSCANT DISPUTAR UNA FINAL

Europa i Horta jugaran de nou 6 dies després

HistòricsHorta i Europa van disputar el primer amistós de la pretemporada ara farà sis dies. Avui es tornaran a veure novament les cares a 90 minuts però amb quelcom més important en joc: l'accés a la final del Torneig d'Històrics. L'Horta va jugar la darrera l'any 2007. L'Europa no hi arriba des del llunyà 1993. La primera semifinal de la tarda la jugaran Sant Andreu i Badalona.

Només quatre equips resten com a supervivents del sempre emocionant i sorpresiu Torneig d'Històrics del Futbol Català: Sant Andreu, Badalona, Horta i Europa. Els dos primers obriran el foc de les semifinals aquesta tarda a les 18 hores. Acte seguit (20 hores) jugaran l'Horta i l'Europa. El primer dels partits és, sens dubte i per potencial, una autèntica final anticipada: dos equips de Segona B, d'alt nivell, que protagonitzaran el plat fort de la jornada.

Els equips de la segona semifinal fa pocs dies que han mesurat les seves forces. En l'inici de la pretemporada de tots dos equips, al Feliu i Codina es va registrar un empat (1-1) a 90 minuts que, pocs dies després, serveix de precedent per a les 'semis' de l'Històrics. L'Europa té l'avantatge de la teòrica superioritat per la divisió on juga, però l'Horta té en el seu poder més frescor, tant pel menor nombre d'entrenaments i càrrega muscular com pel fet que, des de dimarts, descansa de partits tot esperant rival al torneig. En canvi, l'Europa, jugarà consecutivament dos dies seguits.

De tots els semifinalistes actuals, l'Europa és l'únic que no té el títol del torneig en el seu palmarès. El Badalona és qui en té més de tots, un total de quatre (1987, 2003, 2004 i 2008). El rival dels escapulats, l'Horta, té tres trofeus (1994, 1996 i 1997) i el Sant Andreu en té dos (2005 i 2007). Val a dir que el desaparegut Esport Badaloní -fusionat amb el Badalona- va obtenir el títol de l'any 1999, però es comptabilitza a banda dels del Badalona donat que per aquelles dates les dues entitats no s'havien convertit encara en la mateixa ni tenien vincle de filiació.

acidH TEB FederacioAcell