Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA NO DISPUTARÀ ENGUANY EL TORNEIG D'HISTÒRICS

Incompatibilitat de planificació esportiva

HistòricsL'Europa, actual campió del Torneig d'Històrics del Futbol Català, no defensarà el títol el proper agost a les instal·lacions del Júpiter, seu d'enguany de l'edició número vint-i-sis d'aquest clàssic. Les dates de disputa, la planificació d'inicis d'agost i la proximitat d'una ronda de Copa Catalunya, els motius. No obstant, ceeuropa.cat actualitzarà les dades del torneig.

Per primera vegada a la història, el campió vigent de l'Històrics no defensarà el títol el següent any. L'àrea esportiva del club ha decidit no prendre part en la present edició del campionat per incompatibilitat amb la planificació esportiva pensada per aquest estiu. L'inici del torneig el primer dia d'agost i la proximitat d'una ronda de la Copa Catalunya -el dia posterior a la finalització-, sumats a la idea de preparació física i esportiva del cos tècnic, formen els arguments de l'entitat escapulada.

El torneig del proper mes d'agost va viure ahir, a La Verneda, el sorteig de grups. El campionat, que es jugarà de l'1 al 6 d'agost, va repetir casualment dos dels grups del passat estiu. Així doncs, formaran el grup 1: Sabadell, Horta i Premià. El grup 2: Sant Andreu, Terrassa i Sants. El grup 3: Badalona, Muntanyesa i Júpiter i el grup 4: Espanyol B, Masnou i Martinenc. Malgrat no participar-hi l'Europa, la pàgina web oficial del club seguirà actualitzant la seva secció del torneig amb les dades i els resultats per conservar i actualitzat aquesta informació d'hemeroteca.

acidH TEB FederacioAcell