Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'HISTÒRICS, UNA ASSIGNATURA PENDENT QUE MOTIVA

És l'únic torneig català que li falta al club

HistòricsQuan es comenta que l'Europa és un històric del futbol català es fa perquè l'entitat gracienca té títols, fites i un palmarès català molt destacat. No obstant, el torneig dit propiament "Històrics" manca a les vitrines del conjunt escapulat. El cos tècnic i la plantilla tenen especial motivació per arribar ben lluny en l'edició d'enguany que es disputarà al Narcís Sala.

Una lliga catalana, dues copes de Catalunya, fundador de la lliga, títols estatals com la Copa Federación, títols locals... l'Europa ha tocat gairebé tots els trofeus modestos (i no tant modestos) del panorama català al llarg de la seva centenària història. No obstant, el trofeu que duu precisament el títol honorífic de dir-se històric, no ha estat guanyat mai pel conjunt gracienc.

Una final, perduda contra el Sants, és el més lluny que ha arribat l'Europa al llarg d'anys i anys d'aquest torneig. És per això que tècnics i jugadors viuran el torneig amb especial motivació. La fase de grups, que en el cas escapulat es jugarà el dia 5 d'agost, afrontarà la Gramenet i el Júpiter amb els jugadors de José Ángel Valero. En cas de superar aquesta fase, l'Europa jugaria la final contra l'equip classificat del grup on han quedat enquadrats Sabadell, Premià i Masnou.

acidH TEB FederacioAcell