Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL SABADELL ES CLASSIFICA AMB POLÈMICA REGLAMENTÀRIA

Un reglament no consultable els classifica

HistòricsAl darrer grup de classificació del Torneig d'Històrics va saltar la polèmica. Sabadell i Premià van empatar a punts i a 'gol average' al final del grup, fins i tot el Premià tenia la tanda de penals a favor. No obstant, la organització va donar la classificació al Sabadell per haver transformat un gol més. Jugadors i cos tècnic del Premià van protestar i van demanar una còpia del reglament que la organització no tenia disponible. Una organització que enguany té forats arreu.

Sense aigua pels equips, sense pilotes més enllà de la que es fa servir per jugar, dubtes en les tandes de penals i ara... mancança de reglament. La organització de l'històrics s'està fent gran i no s'està adaptant als nous temps, que exigeixen agilitat i previsió en tots els aspectes de qualsevol torneig, per amateur que sigui. Res a dir del servei de premsa i instal·lacions del Sant Andreu, que intenta complir al màxim de les possibilitats dins un torneig tan caòtic. El problema ve d'arrel i d'anys enrere.

Empatats Premià i Sabadell al seu partit (1-1) però amb la tanda de penals favorable als de Quim Ayats, els arlequinats van guanyar 2-1 al Masnou i també per la mínima, però 1-0, ho va fer el Premià. El gol average de tots dos equips va ser de +1, però va prevaldre el major nombre de gols a favor del Sabadell en una tarda de caos i intercanvi de discussions i preguntes entre jugadors, tècnics, periodistes i organització. Que alguns prenguin nota.

 

Marcador

 

SABADELL: De Navas, Jorge Campos, De la Plata, Cazorla (Joel 24'), Jaume Berlanga, Juan Carlos, Axel, Sergio Iglesias, Javi Rodríguez, Roberto Morales i Carralero (Juvenal 24').

RICOH PREMIÀ:
Suriñach, Maik, Rubén Salvador, Dani Amante, Melo, Sergio Navarro, Aday (Parrés 41'), Gerard, Alberto Molina (Alex 41'), Bakary (Gascón 36') i Jonathan.

ARBITRE: González Pleguezuelos. Targeta groga a De la Plata.

GOLS: 0-1, Alberto Molina (3'); 1-1, Javi Rodríguez, de penal (36'). A la tanda de penals, 2-4.


 

Marcador


.
SABADELL: De Navas, Jorge Campos (Juan Carlos 28'), Oriol Miralles, Cazorla, Pep Pagés, Juvenal, Axel (Roberto Morales 28'), Siso Amigó, Javi Rodríguez (Pradas 28'), Joel i Carralero (Milán 28).

MASNOU:
Xavi, Alberto, Adolfo, Javier, Alex, Roberto, Cristian, Antoñito Galisteo, Jordi Espín, Valderas i Pipa.

ARBITRE: Deniz Kizildag. Targeta groga a Pipa.

GOLS: 0-1, Pipa (10'); 1-1, Juvenal (14'); 2-1, Roberto MOrales (45'+). No va ser necessària la tanda de penals.
.
 
 
 
Marcador



RICOH PREMIÀ:
Marc Aquilué, Litus, Rubén Ortiz, Rueda, Sergio Navarro, Parrés, Marcelo, Kevin (Cata 29'), Gascón, Triguero (Oscar 29') i Arturo.


MASNOU: Abel, Marçal, Adolfo, Boris, Adam, Roberto, Edu, Antoñito Galisteo (Alex 16'), Juste, Valderas i Vasco.

ARBITRE: Bastida Torres. Targetes grogues a Triguero i Adam.

GOL: 1-0, Marcelo (23').

 
 
 
Font: ceeuropa.cat i futbolcatalunya.com
Foto: Adrià Giménez

.
 

acidH TEB FederacioAcell