Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL BADALONA, CAMPIÓ!

Quart títol a la història pel conjunt escapulat

HistòricsSense pietat ni deixant cap opció a la sorpresa. Minut 2 i primer gol. El Badalona es va proclamar campió del Torneig d'Històrics (quart títol al compte particular) en una final sense rival. El 7-0, contundent, no treu però mèrit a un Martinenc que ja se sentia campió només per la gesta d'arribar a la final. Aquest és el quart trofeu en vuit finals pel conjunt de l'Avinguda de Navarra, que iguala al Martinenc en nombre de títols i es queda a un del Júpiter, que en té cinc.

Sobre el paper, i vista la diferència de divisions, tothom donava al Badalona campió abans de començar. No obstant, el precedent del Martinenc amb el Sabadell seguia donant una petita opció de triomf als 'diables vermells' que ja no tenien reserva de 'miracles' al sarró i van mantenir el tipus com van poder davant un potent equip cridat a fer la promoció a Segona A. En quatre minuts, el Badalona ja manava 2-0 amb gols de Molist i Alfonso. El 4-0 amb que es va arribar al descans deixava ja sense possible reacció a l'equip sorpresa del campionat.

Al segon temps van caure tres dianes més pel conjunt escapulat, ahir de groc. uan Sánchez (per partida doble) i Mechi van arrodonir la festa del campió.

 

Marcador



BADALONA: Rubén (Pau 45’), Pacheco, Edgar, Alfonso, Javi Chino (Cámara 68’), Isaías (Héctor 68’), Mechi, Xavi Molist (Juan Sánchez 45’), Aitor, Santi Amaro (Curro 68’) i David López.

MARTINENC: Leo (Olavide 45’), Héctor (Sergi 62’), Miguel, Guillem, Cristian, Aitor, Víctor, Bosch (Lario 45’), Bauli, Mur i Pau (Nacho 40’).

ARBITRE: Galán Baro (assistit a les bandes per Comella Gil i Luján Blanco). Targes grogues a Xavi Molist (30’) pel Badalona  i a Pau (38’) i Bauli (86’) pel Martinenc.

GOLS: 1-0, Xavi Molist (2’); 2-0 Alfonso, (4’); 3-0, David López (13’); 4-0, Xavi Molist (41’), 5-0, Juan Sánchez (57’); 6-0, Mechi (81’); 7-0, Juan Sánchez (88’).

INCIDÈNCIES: 300 espectadors al Narcís Sala. Fermín Casquete i Manuel Dengra, president de Badalona i Martinenc, respectivament, van presidir la final, juntament amb els organitzadors, Rafel Joaquín i Miquel Carrillo, així com Josep Lluís Gutiérrez i Manuel Vico Díaz, com a representants de la Federació Catalana de Futbol.



 
 
Font: ceeuropa.cat i futbolcatalunya.com
Foto: Adrià Giménez

.
 

acidH TEB FederacioAcell