Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA JA CONEIX ELS RIVALS DE L'EDICIÓ 2009 DE L'HISTÒRICS

Seran la Gramenet i el Júpiter, al grup 2

HistòricsL'estadi Narcís Sala, seu del Sant Andreu i del Torneig d'Històrics 2009, va acollir a la seva sala de premsa el sorteig de l'emparellament dels dotze equips participants en la seva XXIV edició. L'Europa repetirà, com al 2008, amb la Gramenet, i tindrà com a segon rival el conjunt gris-grana del Júpiter. En una hipotètica semifinal, el rival seria Sabadell, L'Hospitalet o Horta.

La mà innocent de Marta Corredera, jugadora de l'Espanyol femení (un dels participants en l'edició femenina) va ser l'encarregada de treure els paperets i configurar els grups de la fase prèvia, on dels partits de 45 minuts sortiran els quatre semifinalistes que es veuran les cares ja a partits de 90 minuts. L'Europa repetirà un grup gairebé idèntic al de l'any passat: la Gramenet i un equip de Primera Regional. En aquest cas el Júpiter (l'any passat va ser el Martinenc, sorprenent finalista).

El torneig, que se celebrarà del 3 al 8 d'agost de 2009 amb final en directe pel canal 33 de TVC, va emparellar a Badalona, Masnou i Martinenc (grup 1), Gramenet, Júpiter i Europa (grup 2), Sant Andreu, Sants i Premià (grup 3) i Sabadell, L'Hospitalet i Horta (grup 4). El format de la fase de grups, de tipus triangular, començarà el dia 3 i cada grup es jugarà de forma consecutiva dia rera dia (dia 3 el grup 1, dia 4 el grup 2, dia 5 el grup 3 i dia 6 el grup 4) en format de 3x1 amb primer partit entre els dos primers equips citats del grup, segon partit entre el perdedor d'aquell partit i el 3er equip del grup i amb darrer partit entre el guanyador del primer partit i el 3er equip del grup.

 

AIXÍ ES DISPUTARÀ L'EDICIÓ NÚMERO 24 DEL TORNEIG D'HISTÔRICS

 Històrics


Article L'edició 2008, dia a dia
Article Així va ser la darrera final
Article Quadre de campions
Video El millor gol de l'edició 2008 

Fotos: ceeuropa.cat i Sport / Infogràfic: ceeuropa.cat

acidH TEB FederacioAcell