L'EUROPA AIXECA UN 0-2 PER ESTRENAR LA LLIGA AMB VICTÒRIA

Gran inici de lliga malgrat l'ensurt inicial

EuropaUn 0-2 al marcador al minut 14 de partit podia fer pensar en una ensopegada europeista en l'estrena de la Preferent juvenil. El conjunt de Jesús Angoy, però, va capgirar ràpidament el marcador al tram final de la primera part i inici de la segona. El davanter Fede va fer un 'hat-trick'. Finalment l'equip gracienc va golejar al seu rival amb una maneta.

.

La primera part va tenir un inici força enganyós on la maquinària de l’equip europeista encara mirava d’engegar els seus motors. Al minut 9, en una pilota llarga que va enganxar l'esquena del lateral, Eros va encarar porteria fent el 0-1 i posteriorment al 14 en una jugada que semblava inofensiva i on el jugador egarenc es trobava a la dreta de l'atac i fora l'àrea, Adrià es va treure un xut que va sorprendre per dalt al porter europeista posant el 0-2 al marcador.

Des d’aquest moment i fins a la fi del partit la maquinària es va engegar i va començar a demostrar la seva gran vàlua. L’Europa va fer recular a un Jàbac que fins al moment havia tingut màxima eficàcia, fins tancar-lo al seu propi camp i fruit d’això van començar a succeir-se les oportunitats europeistes. Minuts claus van ser el 38 i el 42. L'empat es va fer en quatre minuts, gràcies a dos gols de Fede. El primer en un clar penal per mans de la barrera en un xut de falta  i després en un gran xut des de la frontal de l’àrea.

La segona part es va iniciar amb la mateixa força que s’havia finalitzat la primera. Sense temps per a res, Fede va fer pujar el 3-2 en una gran passada interior d’Alex Peman que va deixar sol a Fede davant el porter, aconseguint driblar-lo i marcant a porteria buida el que seria el seu primer 'hat-trick' de la lliga. Durant alguns minuts va semblar que el Jàbac Terrassa agafava forces però l’Europa estava llençat i ho va deixar clar amb dos gols més, al minut 67 va marcar Alberto amb un grandíssim remat de cap a la sortida d'un còrner i al 68 Peman també de cap desprès d’una gran jugada i xut d’Angel que va rebutjar el porter però on no va poder fer res amb el remat posterior. Finalment el resultat va quedar en el 5-2 deixant els tres primers puntets a casa sobre la renovada gespa del Nou Sardenya.

Preferent · Jornada 1 · 25/09/10

EUROPA: Héctor, Freixi, Sergi, Alberto, Adri, Frederic, Pablo, Pedro, Peman, Fede i Ángel... També van jugar: Jacobo, Eric, Armand, Noel i Pastells.

JÀBAC: Jordi, Albert, César, Álex, Gerard, Sergi, Adrià, Eros, Bensi, Éric i Sergio... També van jugar: Joan, Marc, Quesada, Guijosa i Arrufat.

ÀRBITRE: Javier Ravay.

TARGETES: Groga a Marc (Jàbac)

GOLS: 0-1 (Eros, 10'); 0-2 (Adrià, 14'); 1-2 (Fede, 38'); 2-2 (Fede, 42'); 3-2 (Fede, 48'); 4-2 (Alberto, 67'); 5-2 (Peman, 68').